FE Heroes 火焰之紋章 (18) 日系經典戰棋大作

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
呢個pool我諗綠色我抽有有10次了
都係無Nino

我淨抽紅綠, 加埋15抽左右, 0五星
兩nino, 一隻3星, 一隻4星

2 同 0嘅距離係無限遠

個pool仲有好多日先完
唔好話-血 防+速
連加攻加速都未中過 幾隻都係-攻/-速
呢個pool我諗綠色我抽有有10次了
都係無Nino

我淨抽紅綠, 加埋15抽左右, 0五星
兩nino, 一隻3星, 一隻4星

2 同 0嘅距離係無限遠

個pool仲有好多日先完

而家得返17石,連戰仲有15石可以打
有時間但無石
唔好話-血 防+速
連加攻加速都未中過 幾隻都係-攻/-速

Nino用20000毛升隻仲好啦 依家煩緊上唔上cherche上5星 有兩隻五星大波
淨返渦戰同山本maps30石
淨返渦戰同山本maps30石

山本已經打完
Nino用20000毛升隻仲好啦 依家煩緊上唔上cherche上5星 有兩隻五星大波

大波易用啲,起碼唔會俾藍法反殺
兩個新banner,各3個新角,Alm's Army and Celica's Army
https://twitter.com/FE_Heroes_JP/status/885029915732709378
分兩個pool
Celica軍唔算勁
兩個新banner,各3個新角,Alm's Army and Celica's Army
https://twitter.com/FE_Heroes_JP/status/885029915732709378

基佬

團長條女

Alm軍勁好多
女呀
相性相殺乜鳩黎
相性相殺乜鳩黎

藍剋紅 裝咗變唔剋 遇到綠色 相剋調轉 變咗藍剋綠
終於有d 野抽下
all in Alm軍 藍色

無錯

無錯

咁我仲抽唔抽Nino

無錯

咁我仲抽唔抽Nino

呢班人點會取代到Nino
相性相殺乜鳩黎

藍剋紅 裝咗變唔剋 遇到綠色 相剋調轉 變咗藍剋綠

自身任何與3屬相剋有關既SKILL 無效化
當被剋時, 敵人既SKILL 有關3屬相剋既全部相反結算
想confirm多次
我隻4星新Nino係咪應該升上5星先, 之後再merge allies食左隻滿技舊Nino?
咁就變+1, 同埋會齊哂技?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞