FE Heroes 火焰之紋章 (18) 日系經典戰棋大作

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
無嘢做,升咗隻解放之王上五星,等下個月月任易過啲

呢隻其實係好野黎
我昇滿咗兩隻4星

嘩你地真係多毛
升完3主已經破左產
不過應該短期內唔洗再煩鬥技場配陣

我要升埋Cecilia先再試
我太少綠色, Nino隊應付唔到咁多
5星綠色得Nino同Anna

唔係喎,我隊先鋒係打到最尾個關殺多兩件先換騎隊

我隊先鋒無再動角, 好難殺到尾

Olivia囉,我azura都有斬人但唔算多
多數係勇弓清

練左一隻咋, 主力隊用
睇黎要練埋第2隻

練好cecelia咁騎隊咪唔駛再動囉

未有毛啊師父

用住原書先唔好用buff書

呢隻其實係好野黎
我昇滿咗兩隻4星

嘩你地真係多毛
升完3主已經破左產

男主 anna我都無昇
賬面上洗少咗你40000

呢隻其實係好野黎
我昇滿咗兩隻4星

嘩你地真係多毛
升完3主已經破左產

男主 anna我都無昇

我升咗三主
而我本身中咗4隻5星騎:勇書妹,副團長,黑豹,蘿蔔哥
一路都輕鬆打月任,所以我未升暗夜哥同卡繆

我要升埋Cecilia先再試
我太少綠色, Nino隊應付唔到咁多
5星綠色得Nino同Anna

唔係喎,我隊先鋒係打到最尾個關殺多兩件先換騎隊

我隊先鋒無再動角, 好難殺到尾

Olivia囉,我azura都有斬人但唔算多
多數係勇弓清

練左一隻咋, 主力隊用
睇黎要練埋第2隻

練好cecelia咁騎隊咪唔駛再動囉

未有毛啊師父

用住原書先唔好用buff書

我Cecilia仲係4星咋

呢隻其實係好野黎
我昇滿咗兩隻4星

嘩你地真係多毛
升完3主已經破左產

男主 anna我都無昇

我升咗三主

蘿蔔佬正辣殺

呢隻其實係好野黎
我昇滿咗兩隻4星

嘩你地真係多毛
升完3主已經破左產

男主 anna我都無昇

我升咗三主

蘿蔔佬正辣殺

切返打反擊幾好玩,高防,支蘿蔔又識回血,切返1都可以反到兩三次
又夠毛 未諗到升邊隻好 三主都無升 但唔想升住

呢隻其實係好野黎
我昇滿咗兩隻4星

嘩你地真係多毛
升完3主已經破左產

男主 anna我都無昇

我升咗三主

蘿蔔佬正辣殺

切返打反擊幾好玩,高防,支蘿蔔又識回血,切返1都可以反到兩三次

但佢咁細力, 反好多次都入唔到肉

咁你有咩選擇?

騎隊 飛隊 nino隊
呢度已經搞唔掂

騎隊 飛隊 nino隊
呢度已經搞唔掂

差3000毛升nino上五星俾蛋米食

呢隻其實係好野黎
我昇滿咗兩隻4星

嘩你地真係多毛
升完3主已經破左產

男主 anna我都無昇

我升咗三主

蘿蔔佬正辣殺

緋炎/華炎

呢隻其實係好野黎
我昇滿咗兩隻4星

嘩你地真係多毛
升完3主已經破左產

男主 anna我都無昇

我升咗三主

蘿蔔佬正辣殺

緋炎/華炎

算啦我有xander camus, 叫佢返去耕田啦

呢隻其實係好野黎
我昇滿咗兩隻4星

嘩你地真係多毛
升完3主已經破左產

男主 anna我都無昇

我升咗三主

蘿蔔佬正辣殺

緋炎/華炎

隻蘿蔔做左倉主好耐
係加分角個期用左幾星期

我升咗三主

蘿蔔佬正辣殺

緋炎/華炎

隻蘿蔔做左倉主好耐
係加分角個期用左幾星期

我都係個期之後就無再用
8萬毛諗緊升邊隻, 3主已升
最簡單唔使諗就可以選擇升olivia同nino

大英雄戰加左infernal難度
今次都係等下先打, 廢事入去送死

之前有5,6 隻nino全部唔係減速就加血, 最近抽到隻減血加魔防, 好似可以用下
其他可以考慮既:
卡繆 - 但我好似已經太多騎兵, 而且太多藍色
klein - 減血加速, 好似有d雞肋, 有無用開既巴打講下唔加攻有無用
解放王 - 純粹想重甲任解得輕鬆d

騎隊輕鬆一take過

騎隊輕鬆一take過

邊個去坦第1下

之前有5,6 隻nino全部唔係減速就加血, 最近抽到隻減血加魔防, 好似可以用下
其他可以考慮既:
卡繆 - 但我好似已經太多騎兵, 而且太多藍色
klein - 減血加速, 好似有d雞肋, 有無用開既巴打講下唔加攻有無用
解放王 - 純粹想重甲任解得輕鬆d

我都無加攻klein所以一路都無理
同埋想問邊度有lv40白狼

騎隊輕鬆一take過

邊個去坦第1下

xander, 擋弓同斧, 仲可以反擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞