FE Heroes 火焰之紋章 (18) 日系經典戰棋大作

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
咦今次無得出貓打故事map解任?

好似無

麻煩咗少少但都解晒

淨返重甲任

重甲唔想解
大英雄戰加左infernal難度
今次都係等下先打, 廢事入去送死

騎隊輕鬆一take過

邊個去坦第1下

xander, 擋弓同斧, 仲可以反擊

我就勇書哥打一下綠斧,再擲返勇書哥後面,xander swap 位反擊殺埋隻綠斧。比佢地拉左去後面都幾易死

拎左白狼打harder關, 解唔到任既?

Lunatic or infernal 佢意思係

英文版經常譯錯
日文有無得轉返英文?唔知邊度set
[im g]https://holland.pk/y9846kiu[/img]

英文版經常譯錯

呢句英文都唔算譯錯, 最多係有confusion
佢如果譯Lunatic or Infernal就最清楚

另外佢成日都話要打Lv 40 or higher
乜隻game有得升高過lv 40?

FAQ/etc.入面
語言選擇
[im g][url]https://holland.pk/y9846kiu[/img][/url]

英文版經常譯錯

呢句英文都唔算譯錯, 最多係有confusion
佢如果譯Lunatic or Infernal就最清楚

另外佢成日都話要打Lv 40 or higher
乜隻game有得升高過lv 40?

係,或者佢用hard (而唔係harder) 或者Hard(大階L) 都會令人少誤會

FAQ/etc.入面
語言選擇

我之前成日兩邊轉
而家用日文,覺得啲字靚啲

FAQ/etc.入面
語言選擇

我之前成日兩邊轉
而家用日文,覺得啲字靚啲

日文最正係聲優
我都係因為聲優而轉日文
但有時睇任務都係英文易明D

FAQ/etc.入面
語言選擇

謝謝
原來仲有人唔識日文
原來仲有人唔識日文

文盲在此
原來仲有人唔識日文

文盲在此

識睇 唔識講 唔識寫
原來仲有人唔識日文

文盲在此

識睇 唔識講 唔識寫

只識睇漢字
垃圾驚
而家手頭上有2隻月虹肥料(飛馬三姊妹既大家姐同埋暗夜既odin),諗住一隻俾發哥,另一隻俾camus
想問下Camus應唔應該裝月虹?
定還是俾加速塞老師?
利申有一隻唔用得既nino
而家手頭上有2隻月虹肥料(飛馬三姊妹既大家姐同埋暗夜既odin),諗住一隻俾發哥,另一隻俾camus
定還是俾加速塞老師?

Camus可以考慮用緋炎
發哥必要月虹
加速塞老師用月虹都係好選擇
定還是俾加速塞老師?

Camus可以考慮用緋炎
發哥必要月虹
加速塞老師用月虹都係好選擇

Ok,咁我讓俾塞老師喇
唔該你
tier20得4838分會否降班

今次兩把劍就7場冇死,易咁多嘅
tier20得4838分會否降班

今次兩把劍就7場冇死,易咁多嘅

有巴打4858都要降
再前幾次4870都要降
但條線應該跌緊, 因為越黎越多人係19
個個星期都係打夠4000分就算 做18/17升降機

你打到幾多分?
19唔難上

你打到幾多分?
19唔難上

0死應該4770左右 但懶得試到0死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞