【多圖】Final Fantasy歷代情侶組

385 回覆
205 Like 6 Dislike
shtola難搵靚圖
我就鐘意佢5.0trailer入面個樣多d
FF9 忠粉+1
入面好多野真係大個玩番先有feel
好似青蛙佬始終為左食 eiko到最後終於搵到"屋企人"

喂大佬呀無人唔俾你批評喎你話佢係屎,我話可能唔啱你口味,跟住你又話唔係,佢係一舊屎,我又真係黑人問號,好啦我跟你話佢係一舊屎,跟住又話人唔可以批評隻game,大佬好多位講唔過去嗰喎

我冇補充
FF7 之前出remake 我都係話Cloud & Tifa 一對
Zack & Aerith 一對最perfect
俾人屌到仆晒街,話識少少扮代表
Cloud & Aerith 呢對先係劇情
原版ddff無rinoa
係街機先有
原版ddff係魔女把專武係rinoa係ff8 把武器
Aerith頂盡當Cloud係Zack細佬咁看待
就算Cloud同Tifa條感情線都唔明顯
停左係青梅竹馬階段
FF15 手槍佬係同女將軍喎dlc都出埋仲可以搞錯
RINOA 惡唔惡女我唔知
不過松隆子咁嘅樣真係好好J
你試下唔好咁
Y'shtola真係越睇越靚
BTW Alisaie對主人公好感都幾明顯
仲有Lyse
I love you
反而我懷疑班撚樣淨係睇過電影版 Advent Children
先會覺得Cloud & Aerith 係一pair
不過ff14主人公=玩家自己麻
所以理論上係可以男可以女
有好感都好難代入愛情度
我玩女lalafell
水晶公5.0後期同我d互動搞到條友成個蘿莉控咁
一直都覺得200 次避雷難過陸行鳥
都可以嘅,我自己覺得條女對主角先有興趣,同prompto無乜機啫
其實我玩男角都覺得水晶公好gay
我諗水晶公同Alisaie係特登設定一男一女各自對主人公好感最高
佢有個坑位來回走一定係某個位置劈你,唔會太爛,陸行鳥嗰個就真係玩鳩人,因為會隨機亂走
最後條女都送埋比人,自己一個留係混沌。

改設定都算 早死都算 連dlc都冇埋
唔好話做得好唔好呀 至少完成佢呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞