【多圖】Final Fantasy歷代情侶組

385 回覆
205 Like 6 Dislike
呢隻相比起其他算易白金

FF7都搵到繁中補丁,但8反而無
btw ff6 根本celes先係女主角
rinoa 被稱為SE三大惡女, 主要係因為
1. 性格
任性 小學雞, 唔似一般女主角, 在台灣有婊子之稱

2. 同seifer有過一手
佢自己自爆, 去年已經識seifer, 冇講明係男朋友, 但表達得好曖昧, 隔住像素粒都見到心心眼
佢舞會同男主角跳完舞後, 就係去左搵校長傾, 搵seifer做僱傭兵, 但seifer 肥左考試
seifer 都有暗示過同佢有過一手, 公開處罰squall
你以前溝仔, 同現任交代得唔清唔楚但其他角色包括squall好似完全唔當一回事咁, 同埋好多人爆完機都唔知
btw 有人上面補充左
celes and locke
無計,因為無漢化真係差好遠,尤其係玩過FF系列嘅都知英文啲翻譯有時會同日文有啲出入

Btw, 就嚟出crisis core, 我好撚興奮
Pin咗pin咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞