【多圖】Final Fantasy歷代情侶組

385 回覆
205 Like 6 Dislike
你當係彩蛋啦, 因為FF系列一直都有相同嘅人名例如Cid, Biggs, Wedge.
FFX-2有個叫Shinra嘅神童
而FF7入面有一張圖同佢個面具一模一樣所以有人估佢同FFX個世界有關啫
彩蛋圖
其實同唔同世界意義不大,除非有直接影響ff10/7劇情或設定既野,ff10-2個神羅仔有佢無佢都得
否則佢話1-16係同世界但唔同星球都得,任se吹
好難講, 成日俾人屌炒冷飯
我自己覺得炒得香又無乜所謂
零式屬於外傳, 所以無包入嚟
從新整個戰爭系統,或者直接用ff7嗰個
呀叔應該好撚難受, 望住個FD變sin, 帶住FD個仔嚟救世界再送佢離開
我重要周圍去聽啲NPC對白

應該話阿隆終於可以放心離開
https://www.youtube.com/watch?v=7O8Eve99RXQ&t=7s

有生之年全隻ff6變咗咁我就滿足了
嘩, 大哉問
因為FF系列唔係個個頂得順, 有啲甚至農撚到你爆肝
你話唔農剩係打爆機, 有啲隱藏BOSS又有劇情會錯過
所以你真係問起我...正傳都幾乎remake曬, 可以試玩先嘅
好老實依家速食文化, ATE/回合制真係唔係個個都啱玩
頂唔順建議你youtube睇下就算
同埋唔啱玩可以steam退款
佢捉條女去做實驗啫
14因為online game所以無玩;
13有呀, 但無lighting份啫
俾完月費但無噉多時間玩會蝕到仆街
屌, 唔睇攻略都未必知要等埋佢上船後期先會繼續用到佢
都算隱藏元素嚟嘅
都fuck fuck地, 但又未去到見女就址旗嘅
呢隻game唔會蝕, 個劇情已經抵晒
我第1次玩狗衝跳咗落去
由火車站去到路邊小攤再慢慢行去貧民區成段都整得好靚好有心機夜市嗰度又係
lighting 都好正式
有幾分姿色嘅
可惜佢嘅路線係「男」主角囉
even對hope都只係細佬噉樣看待
用3隻碟黎發夢
我個人對呢個理論無咩意見
不過有名你叫 最終幻想
Squall一開波就拒絕咗miss係咪怕咗miss青魔臭い息
FF14 人氣最高既女角色
點會無人爭
為左救人(包括主角)多次捨身相救
係一段時間男主唔係度由白魔轉職做黑魔守護世界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞