【Disney+】變形女俠:律政英雌 劇透討論區 (2)

852 回覆
10 Like 30 Dislike
咁我真係寧願睇老套CGI大混戰好過,反正呢套野由一開始都係為睇唔同人客串only

你就係佢講緊果堆人囉
好出奇咩,佢成套野雙重標準到咁,不斷左右橫跳實講咩都抛中人架喇

何況你口中佢講緊果堆人 = 係睇佢劇嘅觀眾喎

扮到懶有內涵去否定觀眾期望嘅發展,本身已經夠不智喇,最惨佢冇料到又要扮見解獨到呢,空殼一樣嘅劇情夾雜卡通化嘅角色,編劇廢到咁重有自信覺得自己方向會好睇過一般公式CGI大戰先好野
其實以MCU內既人既角度,佢地係點經歷今次呢件事?

HulkKing冇打到針?
警察過左成個晚上先抵達現場?
DD睇新聞見Jen有事,所以即刻搭飛機去LA?
拍律師劇但係編劇表示自己唔熟法庭戲

咁唯有亂攪一通囉
Disney + 親生女獨有技能
所以話
你啲連登小眾真係笑死我
有無人覺得分分最尾呢集Bruce 係純CGI
個演員真係無到場拍過
年中大把劇因為俾人估到曬點發展而大改搞到劇情暴走
MCU可以愈拍愈鳩都係因為有你呢堆人
屎都當神拜仲可以feel good
我就係無錢又亂鳩咁嚟 咁點
係咪好破格先
睇完淨係想知Hulk製造個仔既過程

火箭咁大碌
屌你老母浪費我9個星期時間追
我就係想睇大混戰得唔撚得呀屌你老母
為左配合班日日睇睇到悶既死忠搞鳩我呢d間唔中想睇合家歡既人
好撚有趣呀屌你老母 諗唔到結局點寫就冇撚做9集啦
根本6集都已經表達晒你想表達既野
其實加咗句自嘲,唔代表冇visual effect budget 嘅事實唔存在

齋自嘲以為解決咗問題係一種好低手嘅做法

呢套又係咁,moonknight 又係咁
諗埋d gimmck 野飛走重要劇情/畫面
但係MK變身啲cg幾好
She-hulk啲綠皮係keep住膠 打戲又少又垃圾
濃縮到5集左右呢套野應該可以剪到合格以上
Loki反而得6集唔夠喉
但而家諗諗可能6集左右先係佢地能夠handle到既節奏
daredevil都唔算老臨, jen自己要求有matt, 因為women have needs
算唔算Marvel第一pair公然約炮sp
係, 中間有幾集好拖, 剪左冇咁嬲.

同埋法庭戲真係唔夠多
永恆族有先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞