[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (30) - YOU WANNA BE LUMINOUS?

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
計下應該差唔多時間 呢排Hyunvi Ig都靜咗好多 原本Vivi每月1號上水出PO 4月1都冇出現
Heejin終於諗好名準備開IG
https://twitter.com/NASA/status/1642619330910142465
NASA今晚公布Artemis II任務既4個太空人名單
今晚會唔會出Teaser之類既野 鄭蛇最鐘意玩呢啲
唔怪之得幾日無嘢出啦
4月6仲有個pink moon 又係鄭蛇最愛既timing
頭先去Check BBC啲Trademark
2016.01.25申請 本月少女 韓文名 同 LOVE&LIKE韓英名 2016.11.18注冊成功
2022.02.04申請本月少女 Chuu既韓英名 未批
2022.06.24申請本月少女 其他十一個既韓英名 全部未批
另外Modhaus Triple S所有Trademark都係2022.04.14申請 8 9月就成功 得返個韓文未得
BY4M都唔想痴埋去BBC到
https://twitter.com/gointosubbit/status/1643084291373518848
BBC又請尹相根回應 有冇其他打手啊DLLM
仲有下下唔掂就推環球出嚟 叫環球告鳩完你再去同鄭蛇傾日本合作好過啦
btwBBC真係睇個幾篇新聞去質疑有接觸 屌你老母輸咗笠水就話Respect協會
唔怪得鄭蛇簽咗OEC+ BBC都冇好似之前咁即衝出嚟潑婦罵街 原來都知自己會輸
最後老屈唔成柒到仆街 又死唔斷氣仲想用個團綁死班女
Chuu終於簽新公司 似準備出SOLO咁 只希望呢間野正正常常
本身以為佢自己開公司係唔想再簽個人約比啲韓國公司分錢添 本身堆廣告綜藝等資源都係靠對方搵上門 不過始終有間公司幫手專門處理其他野係好好多

認真依家外面一大堆前輩例子 團約個人約分開簽唔同公司 所以我覺得OT12都仲有機會既 但近期合體就應該難了 當年Chuu打甩咗官司都繼續簽番張團約去玩QD2同FLIPTHAT 如果有心傾實簽到團約 希望鄭蛇同ATRP會傾下啦

最後根本唔係BBCON99 佢正常出糧提早調行程邊會搞唔掂 邊個咁得閒想同佢打官司 唔洗錢咩 得出既結論係屌你老母BBC
鄭蛇出手了
藝人簽約必影既profile相
btw 啲相pixel又比twitter壓低咗咁
下一個po
LOONA 本月少女及後續組合討論區
開佢discord d 圖大d但係畫質壓縮得更加犀利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞