[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (30) - YOU WANNA BE LUMINOUS?

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
Bbc咁計法 完約都可能負緊債重要繼續還錢
CLS借貴利體驗IDOL生活咩
依家諗到唔怪得狗公司呢兩年對班女待遇突然好咗 食野冇再就住就住
又每人獨立宿舍獨立練習室咁 李鐘明一蚊都唔洗拎出嚟 全部用嚟拉高個 成本 食哂所有收入 仲愈來愈多債可以收

其實想知以前LC係點 如果都係咁既約應該仲慘 可能仲負勁多添
呢啲就真係記者啦 D社個班狗嚟
https://twitter.com/youngsIuv/status/1605273665691590660
BBC忙緊係YouTube請打手 勿擾
延遲comeback
條數蝕撚死佢地
銷量500幾
嗰幾間CD舖租幾個場準備搞fs,平均得百幾隻銷量實屌鬼啦
之前仲有部份傻鳩話boycott冇用 買碟個班韓狗站
今朝篇野已經勁嘔心 扮哂受害人Tone咁 有人逼你冇料學人整咁大咩 投資有風險 但你將風險轉移哂去藝人到 講到好辛苦 屌你老母睇下你份奴隸約先啦 本月幫你賺錢 但Idol計完係負債 你拎撚哂十幾億仲扮受害人

賤種公司之前仲好威咁唔理全世界屌柒 硬推想賺最後一水 點知Orbit抵制預售得500

依家呢篇又想踩同怪哂Chuu 講到好似Chuu問題影響你公司咁
人地同你打完官司 雙方關係得番business 對你行程編排提出意見好正常
而且佢只係要求縮短待機時間同將影團體相排前 有咩問題
宿舍仲ON9 個陣個個都換單人宿舍 大家都分開住 唔想住單人想同屋企人住又唔得??
又俾料寫臭本月
想擺另外十一個上枱寫臭Chuu 今朝個篇延遲CB都有屌Chuu
學twitter講 明明依家係LOONA VS BBC 狗公司就係啲新聞同公告寫到CHUU VS LOONA
講到Chuu告佢=搞事咁 BBC想拖其他成員一齊扮慘扮受害者無辜咁
佢哋仲會出teaser
嘩繼續出Teaser多撚謝哂喎 咁出糧解約未 李鐘明全家坐監未
扮撚哂好可惜咁 好好人啊BBC
https://twitter.com/orrery_nim/status/1605952154103005185
控制個成本係6成 賺幾多都一世唔會有錢分
CLS簽約時個個都係素人 知你份約點計 但邊個會知你班賤種原來係SCAM
依家啲預告就照PO 隨時啲準備成本又計埋落債務到
當年佢地都算個個有Job Ashley份電台鐵飯碗咁 SoJung多OST綜藝 忙內就後期有戲拍下
Polaris仲有件男Solo同先藝 先藝個Solo都唔知要蝕幾多 咩Bebez個ig都一個月冇update
過檔Jaden啦
仲同J狗打飛機 收皮好嗎
呢排韓國d輿論突然帶得好勁 係咁出新聞話chuu累全家 痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞