[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (30) - YOU WANNA BE LUMINOUS?

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
鄭蛇話 heejin 同OEC拍緊新野
向鄭蛇認輸啦篇訪問完美到
大約重點有
唔會加入Triple 最多都係跨團隊合作
搞緊團隊名既商標問題 暫時同4個改咗個名Artemis Strategy 但唔係新分隊
開始拍緊新野 錄緊歌 培養Jinsoul A&R技能
La Maison有機會拎番出嚟
冇答係咪會集齊番12個 但話覺得LOONA作為一個整體最閃耀
希望鄭蛇簽埋剩底個啲啦
感覺鄭蛇有心幫佢地
不過chuu身價咁高,應該難啲簽到
唉仲有排搞 Chuu解約個度排期去到6月1 其他都未有消息
希望鄭蛇今次真係正正常常啦 其實佢依家間公司run成點? 資金資源多唔多? 仲有冇洗腳唔抺腳
而家玩blockchain 同NFT
叫啲女影輯相當NFT咁賣,個度應該搵唔少
本身資金應該都唔少,上兩個月先放左個韓妹去日本玩足半個月同埋每人一張卡去買嘢應該資金不成問題
佢地啲youtube 仲會叫啲女賣廣告,有GS25, seoulstore
睇落有大公司做大股東投資咁 咁多資金又有門路R廣告 又有OST 係睇落CB唔算密 啲宣傳呢? 當年本月Predebut宣傳廢到喊
NFT真係有人幫襯?見之前好多團都失敗 覺得呢個幾難用落本月到 海外Orbit勁多左膠
NFT好似幾好賣,佢仲有官方discord比啲人去交換
CB應該都ok密,不過又係玩小分隊,出齊人就3-4個月小分隊cb
https://twitter.com/litell_johnn/status/1641729230621888512
Jinsoul話係初步講過下 唔知鄭蛇係認真 希望鄭蛇唔係9up啦 快少少出啲野嚟睇吓 唔係又會比Orbit當係車大炮 RT已經有好多人問候佢 個個比BBC呃到好敏感
其實大型團玩分隊應該可以一兩個月出一次啦 咁多成員輪住 一隊宣傳緊另一隊就準備 可以搶錢咁搶
而家有小分隊cb既話唔會出新女
佢出1-2新女->小分隊cb->出新女 咁樣
出哂女應該會cb快啲
原來係咁
見到5月出新分隊 之前就見話Modhaus請緊人 希望間野Handle到啦 唔係陣間得罪哂兩邊
仲有化妝品
改口叫daddy啦
好癲
一早訓就有大事發生
choerry開ig live
瘋狂IG POST STORY FAB 又有LIVE睇真好
想知 vivi 同賢真幾時打官司

唔講簽證 其實睇落贏面幾高 因為佢地同其他人一樣contract 冇改過野

應該係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞