[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (30) - YOU WANNA BE LUMINOUS?

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
韓國風向變咗?
咪BBC係咁比錢啲記者寫臭Chuu 想寫到佢好大牌 公司野要佢批咁 好似我上面寫咁依家想講到Chuu VS 其他成員

所以多咗啲人睇完比風向帶走 唔知係咪BBC請既打手啦 佢地又唔諗個源頭係邊 奴隸合約先係個重點 BBC不斷拉其他野去模糊焦點

仲話其他成員都不滿Chuu 否認9個成員有告公司 又唔講下點解9個係Chuu單野之後 都冇再係Fab上水?其實成員之前都成日係Fab同Vlive講未結算 冇錢等等 明顯事實就係個個都對BBC勁不滿
同埋啲人又話個Manager企係Chuu同CEO之間慘 但條友D社篇野話Chuu出道時寫過封信比佢 咁BBC班Staff 6年轉咗幾獲 依家6年後你仲幫緊間狗公司CEO做野 係公司入面既權力核心之一喎 有咩慘你都係助紂為虐之一
真係睇得出bbc想造到佢態度問題
希望可以追討返成隊啲人工
唔想到解散都無錢落袋⋯佢地啲錢真係用血用汗換返嚟
之前美巡諗起都辛苦
Season Greeting
又証明BBC幾咁賤種 似Cut頭cut尾剪走Chuu
仲夠薑照用隻珊瑚色出 踢走完人仲拎返出嚟呃錢 好肉酸啊
琴日出完Teaser已經有大字報笑鳩BBC 扮咩都冇發生掩耳盜鈴
我鄭重講句 收皮啦屌你老母留返係李鐘明兩公婆CEO房自己掛啦垃圾
又出SG VC
真係叫話支持個班韓站自己睇路啦 佢地支持完CB就即收皮
膠布?傻撚咗啊?
https://twitter.com/litell_johnn/status/1608378680316776448
唉去錄MBC年末Stage Orbit冇得入場 好彩都有其他Fans cheer同下班都見到下Fans

chuu個stage應該係韓國敲完鐘之後新年第一個stage
BBC唔轉去weverse,好彩我哋有subbit backup啫
FAB收皮
講真FAB唔告鳩柒BBC真係好唔俾面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞