[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (30) - YOU WANNA BE LUMINOUS?

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
我估關Flip That有兩套卡事?
Equip Theme到轉返成套Flip That or Need U就會多番
唔該你
不過LOONATHEWORLD個副冇加成?
記錯名 原來Flip That個套叫LOONATHEWORLD
你轉哂做LOONATHEWORLD既卡又齊既咪有加
用自動裝卡佢撈埋兩套咪加得少
其實撳右邊個enquip theme可以直接一野apply嗮成隊用同一個主題
好似咁複雜 聽日試下
kakao都幾dum本,做個show就整咁多VR場景出黎,完show就冇用
尾場先拎出嚟賣 賣唔哂依家搵海外飯接貨 真係正仆街
https://twitter.com/SuperStar_GL/status/1585535295029551105
每次出一首新歌都一套特別卡?點玩得起
唔好心諗追卡就玩得起我都係主攻solo/unit,full group 11張卡起碼都要2k鑽先課得齊,仲有prime卡

以佢個勢起碼一個group一set LE卡先會開始有普通卡
目標希望可以升齊普通卡prime又係想齊都難
諗諗下堆LE卡過咗Event咪又係放係卡簿到食塵

普通卡冇prime我通常會升到S5唔升R,睇下會唔會有機會抽到Prime卡,起碼唔洗用多兩張S卡+材料+起碼幾萬RP
又有新廣告?正
我升完放係度 唔係等Prime 係冇RP升佢
儲咗幾萬升幾張就一野洗哂
我都係長期冇rp又冇卡mode
我呢邊自己揾錢 另一邊繼續做本月嘅話 都幾有情有義
梨泰院單嘢我諗起係越南睇AAA又係差啲人踩人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞