[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (30) - YOU WANNA BE LUMINOUS?

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
李鐘明:呢12條友想分禾啲錢欺凌禾

太好喇 告返公司 希望佢地早日解脱
唔明vivi 同賢真係咩事

綁左死約 定係佢地被逼要繼續做?
https://twitter.com/orrery_nim/status/1597192940090458113
上完MBC news再上SBS 上埋時事分析節目 好長
暫時都未知啦 大家都估Vi外國人問題 Hyunjin就簽咗世界杯節目行程
今年真係大起大跌
無愧於fans
會唔會有公司可以簽哂班女
一位名叫Vivi的成員是香港人,不能在韓國對韓國公司提起訴訟,因為太麻煩,Hyunjin說因為個人日程不能辦。
話說宜家搞到咁仲唔知點玩隻SSLO, 感覺明知可能一年內隻game就要GG,宜家仲要本身就少咁d野
Del game啦,仲送錢俾BBC
希望bpm或者chuu自己開嘅公司
https://twitter.com/loonaboard/status/1597214110634381312?s=46&t=etBaHZP9Zdlh0tPSOXnc7A

又好似真係chuu 幾次都單人鏡頭

Why not 坐係架車到
PTT 又係得佢睇道光

唔會有咁多巧合掛
以前好似淨係見過男團全員出走自立門戶
神話、beast
女團真係好難
無課,bbc賺唔到我錢
Del game啦
SSLO ORBIT FAB 三個垃圾APP都DEL得
FAB我一開波課咗2千幾個coins,依家仲有1400
已經唔會再用到 FAB半年多啲先搵到兩團用 冇我地Orbit可以即刻執柒
我仲有1700
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞