[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (30) - YOU WANNA BE LUMINOUS?

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
咁快完 希望之後比多啲幕後睇啦
講真啲VR睇落Kakao都放唔少錢去搞 應該比錢搵電視台播下啦
成個show其實幕後先係重點
http://osen.mt.co.kr/article/G1112055191
新聞話5月出新歌同會有Showcase等其他活動有排等了
預咗,四月apink回歸緊又有見面會
大家都好忙 得忙內失緊業
都唔知自己睇緊咩
琴日又有新聞話同環球簽咗專屬約 今日又話簽JJ狗
會唔會又世界觀返生?
諗多咗啦 JJ:tripleS見啦
【popnews】[前本月少女成員Choerry & Jinsoul & HeeJin ​& Kim Lip,與Modhaus簽訂專屬合約[正式]]本月少女組合出身的Choerry & Jinsoul & HeeJin ​& Kim Lip簽約新東家。

17日,Modhaus方面表示:"本公司於17日與本月少女前成員Choerry、Jinsoul 、HeeJin、Kim Lip簽訂了專屬合約。"同時還表示"Modhaus將全力支持Choerry、Jinsoul 、HeeJin、Kim Lip,為她們的新開始加油,日後會與粉絲們創造更多的美好回憶"

最後,Modhaus方面表示:"今後也請多多關注和喜愛Choerry、Jinsoul 、HeeJin、Kim Lip和Modhaus。"

此外,Choerry、Jinsoul 、HeeJin、Kim Lip在與前經紀公司Block Berry Creative的專屬合約效力停止假處分申請中勝訴。

仲要寫前成員 唉
Loona散哂了
淨係執幾個有人氣有market入Triples
Heejin去邊我就去邊
最開心係你啦
一分開哂簽唔同公司就注定重組機會極低
屌唔通仲留係BBC磨咩
而家鄭蛇對班新女不知幾好
做人唔好咁自私
班女開心咪得
日日有即日新片睇
可能今日就有
最後居然係簽翻jadan,係咪要當我之前d野冇講過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞