(眼鏡撚交流討論)貼你副眼鏡 22

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
香港冇celluloid?
有冇巴打有驗眼中心推介
佢真係on9唔係扮
我有幫襯斱覺得佢地CLS
無野好講走去講裝修
定包定底到時人地好生意過佢就話一早講人地係老翻所以生客分唔清
做自由行生意做到傻左, 宜家剩係識攬住YP個牌子打飛機
應該d咗幾次
搞到要等咁耐
真係有啲耐我RX Smartlife pro一個星期搞掂
Pretavior 上面d 名牌眼鏡框係唔係正貨?
平過出面咁多
留名笑上目

真係好撚柒,百鳩個留言九成五都係屌鳩Kelvin.
羸咗post engagement 但輸曬reputation.

下邊有Comemt話佢唔係第一次屌人
之前Warehouse 開新鋪都俾佢屌過抄佢
果陣Joey都好似出返個post 回應

但人哋new black doesn’t give a damn完全無視
佢開新店個post個個都話congrats

Kelvin真係快啲收皮算
Pish 有冇巴打知?
配咩?我早排配1.6 clearview dvp 唔駛一星期
入過去幾次, 完全冇意慾買野, 之後連入去都費事, 唔想俾人scan 全身
睇咗幾個post見到師兄有講邊幾間驗眼小心啲,但係小弟想問點樣嘅驗眼流程先為之好
另外眼鏡買咗Krewe呢個brand,本身係專整太陽眼鏡嘅,不過我上網search過冇乜見到有華人分享,唔知連登知音呢
佢地最叻既推銷技就係呢副樂仔戴過,個副木村有戴
拿拿拿 呢個就Ironman 近排好多人搵
Nb 配鏡垃圾但人地勝在平過你同試戴方便
你放曬入櫃
試又要叫staff 拎,試完又未必啱
想試多兩副都怕麻煩
眼鏡係要試上塊面先知襯唔襯自己
由其而幾年武肺
好多人都去唔到日本
你個價唔係mark up到好高嘅
我自己試完覺得啱款你開個價又唔係貴日本好多就直接扑取架啦
新黑買框 去邊驗眼配鏡抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞