連登港產片規條5: 主角邊個嚟?唔睇(31) 新片:一路瞳行/馮志強凶間/飯戲/天幕/山旮旯/阿媽

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
呢套
假冒女團有鏡粉課金
睇過先知
假冒女團咁垃圾都八百,神徒加雀屎二千無走雞啦
啱啱終於睇左緣路。

我本身expect套戲會好似導遊咁遊歷下幾個地方,點知冇,有d連一個遠景都冇,不過呢個其實唔係大問題,唔影響觀感。

套戲入面有幾段玩跳scene反高潮幾好睇,好似荔枝窩嗰度以為陳漢娜同岑珈其上左床,點知兜個圈再話返俾你聽佢地一個訓床一個訓地下;另外就係同余香凝拖手嗰度,可能係怕平舖直敘太悶所以特登改敍事,又唔會太跳tone。

不過有個問題就係d對白好似有d奇奇怪怪咁。

想講余香凝每一下動作都係會令毒L有遐想,又無端端拖手又喺你病嘅時候買外賣上黎又無端端用個頭黎探熱,最離譜係喺你眼前乸起條裙搲大脾。

而套戲最正嘅位係加左好多歌,仲要係indie野(好多TFK),成個feel好似搭緊長途車咁
屌唔記得左要四重
正式上映咗個半月
唔洗啦
套神秘寶藏有冇機因為子華/ronald呢兩套片收得上埋去
似攞獎戲
坦白講
代入kaki個位就明
余香凝嗰啲動作其實都可以叫做兄弟嘅……
其實香港照上唔得咩大陸慢慢等
唔得
合拍片係一定要就大陸
只可以大陸上先
唔可以香港上先
冇feel咪兄弟lor~
大陸真係麻撚煩

有樣野我好奇想知
大陸審查咁煩,如果部戲剪到啱大陸心水先過到
但係香港上返原汁原味既版本得唔得
姐係大陸同香港版本唔同得唔得
只可以一個版本
以前得 呢家唔得
明日戰記拍動畫,咪即係matrix 搞animatrix
哩個係咪就係片尾新片段
香港投資者課金買翻套戲就可以
啱啱睇完一路瞳行

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞