[InSomnia]Dreamcatcher討論區(28)- 期待10月comeback

1001 回覆
17 Like 2 Dislike

DC啲PR幾醒
Odd Eye
Dystopia三部曲打頭
btw腎個樣殘哂 夾硬開show真係好慘
重有EXID 10周年con,唔知點。
最旺同最黑嘅情況一齊出現,唉。
依啲門面野點都要做吓嘅
其實最衰都係公司大貪,有晒theme,又玩兩日唔同款,連埋後續錄DVD嗰啲,收唔到科迫住頂硬上。總之點有點死,畀人鬧少啲就算...
呢套衫跳Because幾襯
年年Halloween都有con
今年仲要係疫情之後第一次可以有offline演唱會
dcc點會放過依啲搵錢嘅機會

祈求下年dcc唔好再咁豬隊友
生生性性行落去
細公司冇計 承擔唔起取消既損失
今日一取消要退哂現場+online啲飛 仲要白比埋cam man同埋場地錢
如果可以唔開都真係唔想佢開 終於岩岩先係韓國有d聲氣
照開好大風險一野打沉哂而家啲人氣
但唔開要一賠賠咁多錢我驚HF即執
岩岩覆錯自己 覆多次

細公司冇計 承擔唔起取消既損失
今日一取消要退哂現場+online啲飛 仲要白比埋cam man同埋場地錢
如果可以唔開都真係唔想佢開 終於岩岩先係韓國有d聲氣
照開好大風險一野打沉哂而家啲人氣
但唔開要一賠賠咁多錢我驚HF即執
其他大公司唔開 叫賺少d錢 DDC取消 叫蝕大錢
分分鐘下次會冇錢cb
班女唱RAINY DAY都唱到想喊
JIU啲眼淚都流緊出黎仲忍住唔喊
係 所以無論繼續開定取消 我都支持
細公司加到段文喺前面仲想點 
但下一首lock inside a door又突然high返
頭先賢唱最後一句真係以為佢會喊
POISON LOVE
其實未必真係森nia嚟,就好似香港咁總有班人咩都屌咗先——事實就最多播吓Youtube,有無真金白銀支持過個藝人都成問題。
我都以為係 最尾個句聲都震埋
場錢crew錢hardware錢退飛,就算佢哋呢啲規模唔大,取消一場閒閒地唔見幾球港紙走唔甩。佢哋呢啲公司仔應該真係蝕唔起。
正 MAISON
好撚正
BAND VER MAISON
BAND VER VISION都好撚正
DC本色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞