[InSomnia]Dreamcatcher討論區(28)- 期待10月comeback

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
講左咁多年dreamcatcher免仔都係會怕醜...
https://twitter.com/dctrans_0113/status/1583496983121395712?s=46&t=VFhOvNFjm25GMkkXhXpY9w

dcc今次cb係痴咗乜野線
連專輯入面啲小卡都唔比人買賣
其實私人物品根本無權規限,黃牛飛都話取消張飛退錢,再賣過啫 

P.S.
請問DCC stand for咩?
開始覺得韓東都幾Q 
Dreamcatcher company
dreamcatcher company
happy face幫佢地整咗個專屬部門公司
辛苦牙東了
秀雅幫始娟再加特效氣氛 

終於有豬肉分下
有冇機會
一開頭追DC個時麻麻地牙東
但睇得多愈來愈鍾意牙東了
牙東好女仔嚟
就算翻鄰國都成日借啲意提翻DC
問佢會帶咩去合宿都拎個捕夢網出嚟 畫校服又畫埋
個心只有DC
#MamaVote #Dreamcatcher
要加Hashtag Tweet吓先知。
大家一齊支持吓 
https://2022mama.com/vote/spotify
有冇地方可以收返之前所有嘅專輯可以唔使要入面啲卡或者其他野 淨係要入面隻CD同埋Photo book
我有幾箱 ! 你搵到話我知 !
I mean 係我新入坑想買返之前嗰啲album收藏
Mini shop有啲,同埋你可以入首站個signal gp,睇吓其他森nia有無淨專要清嚟回血。
唔該巴打
你睇下收唔收得齊啦 ... 唔齊你出聲 ...
我由 good night 開始到而家每隻都有一箱左右 ... 不過我住外國寄番俾你都唔平 ... 你當我係最後救命用啦 ...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞