[InSomnia]Dreamcatcher討論區(28)- 期待10月comeback

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
男飯嚟

祝happy face日日俾狗屌
dcc日常啦 每次cb都有野屌
今次銷量竟然高過MMM
YT View都係差1M
但第一個禮拜係咪都係冇機拎一位
國際飯 vs 路人本地飯,結果前者打贏...
MMM上次CB flop咗、續約問題、瘟疫期間無得出去商演,幾樣加埋好傷。

一位:Stray Kids重會唔會上The Show同Show Champ?佢哋上就無雞偷鳥...
樓上 d 青頭腎高汁
咁你要諗下佢地邊間公司喇
果條撚屌會唔洗自己 artist 上細台就真係神奇
我諗如果第一個禮拜拎唔到之後應該都唔洗諗
Kep1er首日都十幾萬銷量
之後仲有gidle剩係預購銷量都7萬
佢地兩隊音源應該都唔差 完全打唔過
咁即係食返白果腐竹鳥...好在上次開咗齋。
嗰兩隊又係無得鬥,so9sad...
話說Kep1er咁嘅款首日賣到16萬,都唔知應該話佢哋勁定廢先啱。
人地選秀團本身一出道就有fans有銷量嘅
Btw 唔好咁講啦,廢事俾位人地入我地
吖係,一下唔記得當咗公海。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞