[InSomnia]Dreamcatcher討論區(28)- 期待10月comeback

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
好 唔該晒先
上carousell好多舊嗰啲都冇曬
到我有興趣 出面好難搵得返
咁樣我又有興趣喎
巴打 我相信好多人都有興趣包括我
上面有性趣既朋友等下 ... 我岩岩由加搬左去澳 ...
d 箱係海中心 ... 你地係岩既因好邊 set 要幾隻 ...
近呢三年無 fs 入果 d 未必有好多 ...
https://youtu.be/juZfVYfAqJs

dcc咁揼本特登拍多條
係咪真阿 我SH之前果d全部都想買返…
Dc post有愛 最舊嗰啲先至難收到返嚟
正啊多謝巴打
上面個位巴打由咁早開始支持DC
重要每隻都有成箱咁多
睇黎係真愛
我都愛你啊巴打
仲儲多咁多箱係屋企勁到
我個啲之前平放曬 一係留曬係日本韓國
地方大所以可以儲 ... 最貴係係韓國寄番走 ...
次次入簽都十隻八隻又唔想即拆掉左佢咁撚唔環保
個po咪就係佢開
(2) 先係我 ... 原祖 POST 係夏榮隻公仔條粉皮開架 ...

岩岩先見到
其實要點投
今晚放工投
大家可以pm個Twitter問佢攞ac幫手投 
佢會問你攞證明proof真係森nia。
咁你攞到ac之後,只投一票俾班女,唔好順手投埋淨低4票俾其他人。
確認同意之後會播15秒廣告,搞掂會話你成功,cap圖。
最新走勢 
大家真係有興趣,而你又方便嘅話,不如整張Google doc整合,一次過送一咋好過分開寄收啦 
傻閪
可能係Concept Book嗰陣順便整埋 
唔知點解啲衫同佈景有以前minx嘅feel
你地俾我收左 D 海運箱數一數邊隻咩款同有幾多先最好 ...
唔係你地認頭多過我手頭有既 ... 我唔知你地到時要隻揪定點 ...
(又其實我小咭有多都可以夾番 D 落去)
俾多個零兩個月我 ... 其實我仲係好忙砌緊傢俬所以都小左上黎 ...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞