[InSomnia]Dreamcatcher討論區(28)- 期待10月comeback

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
統計下
Scream到odd eye 入坑正皮
Maison 到 vision入坑 負皮
Chase me嗰啲點計 
仲有啲love shake嗰啲點計
講起Love Shake,又想講吓多美。發現多美係由勁少女(青澀) > 成熟(型) > 少女(靚) 
講開多美就一定會諗到:
BOCA
做咩喊 
Dami 神級推坑位
你唔侵我玩姐姐係 ...
我係 good night 入 fs ! 不過其實我果陣係去追隔離宇少順便追埋
頂唔知聽日去見唔見到
無出道飯?
純粹睇下比例 chase me開始入應該ho siu
只係祉攸披咗教袍行,戇鳩Twitter有乜撚嘢敏感嘢呀 
聽日應該冇啦
要準備演唱會啲野
chase me 上係難除非係 minx 飯 ...
good night 同 fly high 其實上左一大堆
good night 3 隻入 fs 睇住佢地七個同一拍跳到啪啪聲 ... 仲同佢地去賞櫻 + 100 日特演揮手
邪教
我係惡夢三部曲識班女,跟住keep住有留意,覺得呢班女好型,係初頭覺得造型好似難認人,然後慢慢認到晒。

係好近期攞首位,先知係minx改組同Love Shake 
食熱笠 ~ 食熱 ~ 食熱 ~ 食熱 ~~~ 笠 ...

其實識野晇係係胡呢子 bat wear 溫裂 ...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞