[InSomnia]Dreamcatcher討論區(28)- 期待10月comeback

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
睇返#473都認真覺係鳩噏柒咗,已經自行負皮。再次講句唔好意思先。
咁睇其實同上次個走勢差唔多;第一日跌咗會唔會係出唔切貨?
今日係黑色戰士戰損妝
仆街今日先賣飛點買得切機票 貴到hi
一早要買定
其實應該好難賣得曬 咁大個場
就係咁先1516, 坐到老西咁遠不如睇online 都係睇online算 等香港場
其實我覺得好細機會有港場最多都係台灣
有得去一定係去韓場㗎啦 再唔係就歐巡 氣氛都唔同啲
港場?夢中見啦 
如果真係開香港真係仆到去買
可惜香港好似真係冇咩人追佢地
銀兩+假期夠嘅可能睇佢哋歐巡美巡順便旅遊重易啲...
https://twitter.com/2moori/status/1580823584058245120?s=46&t=WFpTRrW11cCyXuP4uOZnrQ

dcc個腦到底諗乜
即係迫人睇哂2場 但online又只係得一日
仆街啲表演唔同
點解唔兩日都有埋online 我想課金都唔得
個妝好似化到佢老左十年咁
會唔會係韓翻英有嘢理解錯誤?個 "divided" 有啲怪 (雖然搵錢嘅嘢真係咁都唔奇)...
出喇
大致上睇其他人twitter 都係咁嘅意思
已經個個都屌緊
無錯啊 韓飯都屌緊
Sosad,吸血吸到咁盡...
唔洗再有生之年 真係七個跳love shake
今日dcc搶完錢未 真係link都廢時post
岩岩終於拎左啲專
PLATFORM ALBUM又幾棧鬼 有Special video睇 我抽中左腎個段
https://youtu.be/VThnbBfqzkk
上禮拜先講完
然後19號就可以睇DC版love shake
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞