[InSomnia]Dreamcatcher討論區(28)- 期待10月comeback

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
有啲森nia就覺得要喺個Playlist,我就覺得只要播足5次就得。
因為用佢個Playlist好易播埋next song。
其實班女實力偶像派嚟 

就咁普通ac唔使課金都應該幫到手喎,佢計播放次數咋嘛。

利伸:無課,每日聽5次。
電腦網頁版可以直接揀Maison播,App就要課金先揀到。
如果用apps版 禁右下 可以淨係loop一首
我以為要課金個D先計,原來唔係架
咁我日日聽了
想問下我投完個mon出呢個畫面但無片睇姐係點
利申 已關左adbock
無野了,係我既問題
用其他brower試左即刻得
我手提用開Brave自動block ad都係無片,轉番Safari就無問題 
因為Lucky strike Yoohyeon 入坑
之後越睇得多MV越鍾意JiU
後來發現7條妹各有各好 變成團粉 有冇同好
我係因為上年12月連登有個post叫有咩好聽聖誕歌推介
㩒入去第一首就係in the frozen
一聽覺得佢地style完全同其他韓團唔同
係我鐘意嗰種style
比傻腎第一句吸引到去聽其他歌
聽聽下就7個都好鐘意 最最最鐘意就係雅 豬仔 祉攸
好少有團係我會鐘意哂咁多個 同有意欲去追cb 同佢地啲making
首歌同聖誕有乜關係
DreamCatcher班女係唯一一隊,我認到晒全部人樣、名、全部成員都鍾意,同埋會課金買專、周邊、幫手刷榜嘅韓國女團 
寒東把聲都易認
唔知道
我都係阿 仲會安利比朋友 可惜佢地唔係聽開三大唔聽細團就係聽都唔聽就話冇興趣
聖誕應該聽JiU同Yoohyeon既SC
希望佢地快啲再紅啲
Because開始入坑,跟住發現佢哋d歌咁好聽都冇一位

去到上次Maison,第一次買佢哋專輯,幫佢哋刷榜
見證佢哋第一次一位個刻真係好感動

最鍾意多美,腎同豬仔
只求佢地賺到錢 唔洗解散 等我一路有歌聽
好多新人
我都係咁話 
好耐之前覺得佢哋有啲jrock 風所以有幾首歌一直喺我playlist入面 但係冇睇過佢哋啲片
去到maison 正式開始入坑
佳泫真係好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞