Sony Xperia 偽忠區 (134) - Xperia 新產品全球發佈會 1/9 15:00

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
剩係睇當年Cinema Pro都已經信唔過Sony啲所謂嘅Pro啦
Photo Pro同Video Pro算係有心做,但到Music Pro又走去玩課金制。
不如下次將啲乜Pro都擺晒落部年終Pro版度,1、5系剩係留返Photo Pro同Video Pro再減價啦
你咪撚鳩啦 一開始咪講緊第一版有問題
拎返更新咗十鳩幾次之後嘅情況出嚟講
唔等於第一版冇問題㗎喎
Cinema Pro係垃圾之最
Photo Pro係我最有興趣
又覺得AI係有需要啦?
2020個陣我都覺得冇
但人哋AI越做越勁越逼真
四team人寫嘅嘢
睇下佢執邊方面啦
佢個柔焦快拍我就寧願佢唔執嘞
好想知佢係咪真係索粉,電獺試罪大通常都係佢
唔知邊個話
依家4,5轉都ok
侬家4,5轉都ok
依家4,5轉都ok
但我即時實測7轉都仲只係暖

其實我一開始以為電獺少女係一個人
睇睇下先知係一堆人
你條仔都係用Sony?
嗱嗱嗱 事先聲明 我支持AI Mode 但唔認同瘋狂P圖 勁誇張嘅HDR我唔啱

不過我最憎Sony個AI成日狂轉場景模式 明明我想用美食AI佢就狂跳去超微距 點解唔畀我lock mode
宇恩 蜜柑
淨係記得兩個
唔該晒
幫手繼續捉真粉假粉
等新入黎嘅人都知呢個post好多打手扮粉絲
冇啦除咗支那機其他都幾自然
sony po又多隻白卡
話時話白卡之間明明立場係最唔同
但佢哋永遠唔會互屌
其實最活躍嘅人都唔似係他牌打手嘅 只係負能量啲 (條肥閪旭例外)
4 5 轉都 OK 咪即係 4 5 轉都唔會過熱囉
我亦都冇時間次次撚機影十幾轉先走
係唔係要畫到出腸先明呀

good兜
咁都兜到,你贏
Sony唔玩AI其實無問題,但麻煩喺「Pro」度再玩得極致啲,特別係部Pro-I或如果有嘅後代。
Pro-I個快門掣其實好夠專業相機味,但如果有埋轉輪甚至原廠出個有轉輪兼有額外電池嘅手抦俾佢好似當年Nokia Lumia 1020咁,成件事就好玩好多。
依家佢嘅Pro總係到喉唔到肺,由各個Pro app到成部機嘅設計都硬係爭咁啲嘢,搞到兩頭唔到岸。
你又真係好心機同條傻鳩認真討論
無晒幾個靚之後,靜晒
我想要佢部pro取代rx100系列
但至碼2024
咁梗係我贏啦 我又唔係講大話
反而大話講多幾次就好快有人發現有問題㗎喇
店員心諗:(條細路次次都唔買係咩事)

啱呀
d打手越講越離罩,而家穿晒崩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞