Sony Xperia 偽忠區 (134) - Xperia 新產品全球發佈會 1/9 15:00

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
你講Sony貴就會變咗偽粉 小心啲
入得嚟呢度個個都係偽忠嚟㗎啦
其實呢度負得嚟屌啲嘢都唔係唔合理
有啲仲要係好致命嘅問題

講真佢與其狙擊十一巴
不如狙擊肥旭
論hate十一巴連肥旭一成都冇
歡迎狙撃我
睇下會唔會有更加多人唔想用罪大

部機用料有幾參差 軟件支援度有幾低
我諗稍為有少少tech sense、理性消費嘅人都唔會想買

我直接講個例子
部機出咗咁耐
有幾多人係有討論甚至提過4k120fps錄影同audio pro?
有嘅 前者就係10次有9次都係講過熱
後者直頭要額外課金先用到

大家記唔記得2年前嘅港版Sony機係咩料?
幾耐更新一次?
使唔使提下係邊個人帶起個關注度以至到今日有返一個月更新一次?

係Music Pro
鬼叫佢今次咁小氣唔俾人裝落舊機度用,1IV用要完全版又要交月費
去撚機?
我就有機響手實測左,室內冇冷氣
7次HDR Hi 60張都未過熱,部機係暖嘅
應該可以再影但已經夠打四五嘴吧
其實佢啲功能唔下放俾舊機又係好失策
新機已經唔多人買
舊機又冇得用
啲功能出嚟都唔知俾邊個用
想逼人換機,點知無人會因為呢啲嘢而換機
月費個個真係genius idea
三島巴係攝台都好出名
舊機都有新機功能 咁到時個個買舊機唔買新機 新機又等到變舊機無限輪迴
冇人用到記錯rumor隻名
samsung iphone pixel ROG表示
佢真係好撚忙
所以啲人咪買iphone samsung
人哋Apple都未敢玩到將GarageBand月費化
都怪你唔夠忠誠 少少錢都唔比
大家唔好忘記Bravia Core
唔知個位真fans又知唔知咩嚟呢 唔GOOGLE嘅話
唔係得日機先有?
iPhone的確好多人買上代機 仲大把錢賺 但啲人等SONY旗艦機係等蝕錢

Samsung就我都唔明 可能佢基數大 夠圍皮啩 但SONY一年得幾百萬部 真係食得屎
成日自己鳩嗡自己high,好撚可憐
同幫自己含撚有咩分別?
唔係 所有2022年新款電視機都有一年Free 之後買點數睇電影
係真係得你會唔明
補充:9系以上嘅型號
講緊xerpia
有冇人明佢up緊乜
真係好似同緊任何淫講嘢咁
講緊xperia嗰個
電話宜家都有嘅咩?真係我都唔知 GG
其實講真叫Audio Pro先應該。一來撚有人真係會用部電話錄歌,將個「專業」錄音app框死喺錄歌度只會故步自封框死個app嘅用途。二來Music Pro俾人感覺似係聽歌app
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞