Sony Xperia 偽忠區 (134) - Xperia 新產品全球發佈會 1/9 15:00

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
呢個就另一個問題
最後都要洗錢 我緊係買pro器材
我好鍾意佢
唔好講笑
我有兩個Kay fans真係因為Kay代言而買罪大
覺得Kay呢啲咁成熟知性嘅女性都代言就係好嘢
真... 佢唔賣電話我唔知點好 泡菜支那機我都好憎 蘋果又唔啱我用
喂, 7次HDR Hi 60張部機只係暖仲未過熱
9up錯點算好
由流感針個單野就無好感
OK 我收返
人地靠呢招搵食
其實估唔到罪大同Kay都夾得埋
一開始覺得罪大唔搵同公司啲陳拍乳/林奕匡/黃妍好九唔搭八
莫非sony有幫佢做發行?
謝安琪啲CD係SMHK發行 所以算係半個自己人
Sony Xperia 轉會區 (128) - Next ONE is coming
https://lih.kg/wJAuNzX
#957 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

你用過第一版未
我係第一版買嘅,更新完溫控好左,長焦對焦問題都fix埋,so?

係你話未經新2次,更完4,5次,仲點兜?
你個偽粉都唔留意 sony 動向
咁咪先on9囉,捉到鹿唔識脫角,叫謝Kay代言剩係叫佢鳩sell影相,明明早年都試過搵林奕匡用1II拍MV,今年有埋Music Pro搵埋謝Kay又唔搵人用部機錄埋歌拍埋MV
幫手篤多d偽粉出黎比其他人知
唔該晒
WALKMAN唔係XPERIA S 果陣個內置PLAYER已經咁叫咩
屌你都知第一版溫控柒呢

我連拍拖都係同條仔去衛訊撚部 1IV
我點會唔知佢更新前後有咩分別

順便 post 埋 6 月 6 號去撚嗰陣長焦都係散
吖屌唔記得你都唔會影相
如果本身都要換嗰樣嘢咁啱又有鍾意嘅明星代言嘅話其實真係會考慮
利申用緊XM4所以諗嚟諗去都係冇換LinkBuds S,如果用緊XM3應該會狗衝
拎個最初有問題嘅版本做beachmark
無視問題已經解決,唔知呢d係咩居心
呀 我好似有提過
咁都要幫自己含一含
好撚sad但亦都好厲害
其實Xperia個相機做得簡單啲 AI自動同手動算鬼數啦 唔好搞咁多嘢 同埋AI自動畀4K60p HDR我

佢整呢啲無謂apps嘅研發費個個億億聲 請明星sell真係嘥氣 分分鐘佢哋都唔識用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞