[日本妹]有冇巴打去過飛田新地

885 回覆
50 Like 22 Dislike
好想聖誕去 但機票好貴
好想聖誕去 但機票好貴

忍下
等二月中三月啦
雖然好撚難忍
好撚on9
竟然掛住隻

沉船
好撚on9
竟然掛住隻

沉船

真係好易沉
早洩食屎
早洩食屎
呢家係附近 好想過去試下
但係又唔多夠膽
但係又唔多夠膽

咁早開左門?
有咩攻略
但係又唔多夠膽

去啦屌
有咩攻略

都係動物園前駅落車沿住一番街行入去
去到青春通行兩個圈先
睇下有冇囡囡係靚但坐好耐都冇人幫襯
視察完後啱心水就好入 望多兩眼個囡囡就隨時比第個上咗
揀時間方面
就衡量下自己會頂到幾耐,如果你遇到天使
就算你快槍手,囡囡都會肯同你傾計
加油
有咩攻略

去到青春通行兩個圈先
揀時間方面
加油

唔好再教人去 唔想比人玩爛
第二日去到,照兜晒成個青春同main通睇晒全部女先 ,之後記住幾個名再揀。
本身想入まる,但轉個圈個女女已上左房,之後再行左陣見到返尋日見過,笑容好靚既但包到密晒都睇得出佢大波既就入去。
今次我醒啦係門口問定個媽媽生比唔比kiss同比唔比掂腰以上先入。佢話ok跟住就去馬
有咩攻略

去到青春通行兩個圈先
揀時間方面
加油

我好想去
今年月頭就去左3次 點頂到年尾
其實d女,係兼職定全
其實d女,係兼職定全

2樣都有
3個月加埋搵左佢6次了 好掛住佢
有咩攻略

去到青春通行兩個圈先
揀時間方面
加油

遲早連香港客都完全唔接
全球好女仔,
全球好女仔,

d態度勁親切,去完返黎
唔會再想叫其他
上次住係附
不過係同條女去
冇得偷雞過去
佢SEND 比我封EMAIL

晚安!
尋日真係非常非常感謝你!同我慶祝生日真係好開心好愉快,最高の時間でした❤︎
非常感謝您❤︎
安全返到屋企啦?
今次黎旅行見到咁多次面好開心呀,期待住下次再同你見面( ´ ▽ ` )ノ
要好好保重唔好凍親呀,下次再見❤︎
佢SEND 比我封EMAIL

晚安!
尋日真係非常非常感謝你!同我慶祝生日真係好開心好愉快,最高の時間でした❤︎
非常感謝您❤︎
安全返到屋企啦?
今次黎旅行見到咁多次面好開心呀,期待住下次再同你見面( ´ ▽ ` )ノ
要好好保重唔好凍親呀,下次再見❤︎

冇吹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞