[日本妹]有冇巴打去過飛田新地

885 回覆
50 Like 22 Dislike

Titanic

潛到落地心

第一日搵佢已經沉到落海底.........
因為第2日朝早已經要飛
我當晚即刻搵多佢一次拎佢email
由於成40日冇見,太掛住佢所以又飛去搵佢
本身email同佢講左話下星期先黎
但我早左幾日去,所以佢一見到我就露出驚訝表情
樓下個阿姨又認得我 ,互相打下招呼再講新年快樂
講返佢個look今次佢冇札起頭髮 勁正
仲要係黑直長 頭幾次去搵佢都係單馬尾

今次又係十指緊扣拖住手上房,一入到房佢即刻咀埋黎
但比我用手指擋住佢個咀 ,再主動咀返佢
佢仲拎返上次送比佢個耳罩出黎帶 ,以為佢會掉鬼左
佢仲話日日都有用
日本妹世界第一 ,比著第2個可能掉撚左
然後佢無啦啦送條底褲比我 好痴線
上次已經收過佢朱古力,今次收餅同底褲
我就話多謝你好開心呀我,下次會著埋黎
其實有d好奇點解無啦啦有條底褲係度

由於好多時間,所以坐sofa傾下計先
我問佢下個月情人節會唔會係度
佢話係,仲話會親手整朱古力我食
Molamola 好想情人節再去
跟住同佢吹水問佢放假做乜,中意玩咩
佢話中意玩過山車
問下佢邊度出身,原來係大阪

傾傾下我捉住佢隻手黎睇,因為真係好柔軟,軟綿綿
然後又玩手指公摔角
之前都同佢玩過,但我都會突登讓佢,比佢讚好優しい,真係好識哄人
不過今次我認真玩,先羸佢一鋪先,等第二鋪先比佢羸返
玩到咁上下就起身攬住佢,再無啦啦抱起佢
抱落原來好輕 再抱住轉左幾個圈,佢話好好玩,要轉多次
之後問返佢幾重,先得42kg

啪啪啪果d就唔講啦
走前我問佢下次我帶0.01黎得唔得 佢話ok
走果陣佢仲帶埋個耳罩送我落樓
最後同佢講下星期再黎見你

果晚我就email同佢講多謝
佢就覆我:「應該我講多謝先真!
由東京咁遠過黎真係好多謝你!好有趣呀!
今晚早D訓啦、期待下星期再同你見面( ′ ▽ ` )ノ」

完美既一晚

Titanic

潛到落地心

隔左個幾月又沉過
哇你地沉沉地

上次個位分唔到香港同台灣人

50/50分帳的
哇你地沉沉地

50/50分帳的

咁仲叫沉沉地,直頭潛咗落馬利亞納海溝個底度啦
日本妹食過真係會沉到仆街
好掛住上次個女仔,真係好純好pure
完左仲寫左張紙仔俾我

Titanic

潛到落地心

因為第2日朝早已經要飛

你呢次揀幾多分鐘

潛到落地心

因為第2日朝早已經要飛

你呢次揀幾多分鐘

45分鐘

潛到落地心

因為第2日朝早已經要飛

你呢次揀幾多分鐘

45分鐘

識日文真好,我最多可以用簡單英文

有錢先有用
幫佢唔到
哇你地沉沉地

50/50分帳的

咁仲叫沉沉地,直頭潛咗落馬利亞納海溝個底度啦

下次應該買埋松屋上去俾人食架啦

下次應該買埋松屋上去俾人食架啦

買左個蛋糕同佢慶祝生日算唔算

你呢次揀幾多分鐘

45分鐘

做咩唔1個鐘

45分鐘

做咩唔1個鐘

對上兩次搵佢已經一個鐘

做咩唔1個鐘

對上兩次搵佢已經一個鐘

返左黎未

返左黎未

唔返黎既話 實破產

返左黎未

唔返黎既話 實破產

你都話情人節再去

返左黎未

唔返黎既話 實破產

你都話情人節再去

唔去啦 冇假啦.....
巴打你清醒下啦 條女係正 玩完咪算lo

唔返黎既話 實破產

你都話情人節再去

巴打有冇行埋其他?

巴打有冇行埋其他?

冇呀
行過都有望下 好多都幾靚

唔返黎既話 實破產

你都話情人節再去

果間舖咩名,我想睇下

果間舖咩名,我想睇下

你全部入晒咪知
留明

果間舖咩名,我想睇下

你全部入晒咪知

講咩鋪名,下個禮拜去,費時屌你條女啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞