[日本妹]有冇巴打去過飛田新地

885 回覆
50 Like 22 Dislike
有冇巴打去過子貓

利申:想試,不過想呢幾個月學多d日文先

Btw, T先生就fatfat啦
呢度d巴打痴撚左線

動心是正常
最緊要抽到身

係有後悔冇拎contact 既
抽到身就冇問題
呢度d巴打痴撚左線

動心是正常
最緊要抽到身

係有後悔冇拎contact 既
抽到身就冇問題

返唔到轉頭...
有冇巴打去過子貓

利申:想試,不過想親呢幾個月學多d日文先

Btw, T先生就fatfat

喺日本住,下個禮拜去大阪,點都試下
去左兩次 第一次食左個微波巫服妹 94年 好女友feel

第二次食左個童顏但原來都30歲既姐姐佢好熟練 成程都好快手😂😂 中曬伏

第二次食左個童顏但原來都30歲既姐姐佢好熟練 成程都好快手😂😂 中曬伏

條女係咁撩我傾計,又話佢黎過香港旅行
但我套毒,乜都冇問,連佢幾步都唔知
無知一問,去飛田新地係要自己帶套定佢果到有?

女女會幫你戴
有d 就咁用手幫你套,有d 會用口幫你套

晰係果到有套,唔洗自備?

佢地有齊架啦

會幫你碌野消埋毒添

試過比女女一下好大力整開包皮 再用消毒紙巾係咁chok 痛到軟左

地雷黎架?

吹番兩下咪硬番囉

個間係月 似mk妹 好細粒
地雷黎

巫服 係唔係好粗眉
其實香港人去飛田玩 是否會比外國人貴 價錢幾多一次

一樣的 有時可能唔比你買15mins

一樣的 有時可能唔比你買15mins

而家好似最少20mins 16,000yen
但最好半個鐘啦

巫服 係唔係好粗眉

快手咪好 好過你廿分鐘出唔到
青頭第一次就叫60分鍾是咪癲

巫服 係唔係好粗眉

粗眉就唔記得啦 幾個月前

快手係指佢動作好快手 帶我入房之後就跑出去拎茶同糖 之後好快手除衫總之咩都好快

但巫服妹就慢慢黎 有d 前戲咁囉😂
話時話,上次果個好好服務,仲要係白虎黎

第一次比日本妹咁正斗

快手係指佢動作好快手 帶我入房之後就跑出去拎茶同糖 之後好快手除衫總之咩都好快

幫你慳時間咋

第一次比日本妹咁正斗

想叫埋過夜添
春宵一刻值千金呀真係 好撚貴

第一次比日本妹咁正斗

想叫埋過夜添

得1Q... 你日日去好過啦

第一次比日本妹咁正斗

想叫埋過夜添

得1Q... 你日日去好過啦

每日都去一粒鐘啦

第一次比日本妹咁正斗

想叫埋過夜添

其實呢 好似係1q價 射完就88 你除非屌極唔射 買一粒鐘 插左兩下射都要

巫服 係唔係好粗眉

上次去 個巫服 好文靜 得個笑字 黑黑地 我行左個幾鐘都未開市
試完櫻花妹之後根本就返唔到轉頭
自問係香港都食過幾條女
無論開發左定未被開發既都缺乏果種溫柔貼心既感覺
去甩青,真係好撚正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞