[日本妹]有冇巴打去過飛田新地

885 回覆
50 Like 22 Dislike
留名 下次去日本就去馬

如果條女唔做 我諗我唔會再去

點會唔做丫,最緊要拎聯絡方法
再對佢有禮貌、溫柔,傾熟左既真係乜都有可能
全部都係得1q?
全部都係得1q?

1唔1q就睇你有幾多時間
同埋睇個櫻花妹冧唔冧你
當然有時要主動問啦如果完左事你齋同佢傾計,佢可能佢以為你只係想傾計

想多q既玩水床,除左Club Amour,有無巴打有窿路?

利申:唔識日文但想學黎征服櫻花妹
而家單拖係日本
好想轉行程玩一次
而家單拖係日本
好想轉行程玩一次

去啦, 去寫寫海難報告

利申: 上次單拖去日本唔敢去, 而家好撚後悔
而家單拖係日本
好想轉行程玩一次

去啦, 去寫寫海難報告

利申: 上次單拖去日本唔敢去, 而家好撚後悔

去左都好後悔
揀岩女真係好重要

之前揀左個女女,入房已經開始同我傾計
跟住帶套吹,吹完KY都冇用就女上啦

跟住又啜lin 奶頸咁,再問我介唔介意kiss

完事後打晒鐘都仲傾左陣,傾到打第二次鐘先走人

但冇拎到contact 好後悔
揀岩女真係好重要

你醒水既就知條女對你有無好感
如果你唔係大叔,又有少少打扮,又唔係揀20分鐘plan既窮鬼
一般黎講佢至少唔會反感
至於有無好感就睇你好唔好彩遇岩人

如果佢超左時都唔送你走,你就應該醒水主動問佢拎contact啦

算啦,無架啦,遇唔返架啦
揀岩女真係好重要

你醒水既就知條女對你有無好感
如果你唔係大叔,又有少少打扮,又唔係揀20分鐘plan既窮鬼
一般黎講佢至少唔會反感
至於有無好感就睇你好唔好彩遇岩人

如果佢超左時都唔送你走,你就應該醒水主動問佢拎contact啦

算啦,無架啦,遇唔返架啦

我揀20分鐘 因為之前果Q未出就夠鐘
過兩個星期去大阪
想試...
好似好正呀
有冇巴打去過子貓
過兩個星期去大阪
想試...

不要想只要做
心理關口唔係太難衝破
過兩個星期去大阪
想試...

不要想只要做
心理關口唔係太難衝破

琴晚淨係睇人包膠再幻想下
已經緊張到痴線
驚含兩野就爆

利申死青頭
無知一問,去飛田新地係要自己帶套定佢果到有?

女女會幫你戴
有d 就咁用手幫你套,有d 會用口幫你套

女女會幫你戴

晰係果到有套,唔洗自備?

女女會幫你戴

佢地有齊架啦

會幫你碌野消埋毒添

女女會幫你戴

佢地有齊架啦

會幫你碌野消埋毒添

試過比女女一下好大力整開包皮 再用消毒紙巾係咁chok 痛到軟左

女女會幫你戴

佢地有齊架啦

會幫你碌野消埋毒添

試過比女女一下好大力整開包皮 再用消毒紙巾係咁chok 痛到軟左

好,多謝巴打

女女會幫你戴

佢地有齊架啦

會幫你碌野消埋毒添

地雷黎架?

女女會幫你戴

佢地有齊架啦

會幫你碌野消埋毒添

地雷黎架?

吹番兩下咪硬番囉
呢度d巴打痴撚左線
呢度d巴打痴撚左線

動心是正常
最緊要抽到身
有冇巴打去過子貓

利申:想試,不過想親呢幾個月學多d日文先

Btw, T先生就fatfat
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞