[日本妹]有冇巴打去過飛田新地

885 回覆
50 Like 22 Dislike
前日攬住佢同佢講あなたと一緒に歩きたい
佢以為真係行路
跟住我話係人生の道,跟住佢問いいですか
我即拎隻尾指出黎同佢勾埋手指尾
佢仲教我一齊唱日本人勾手指尾時會唱既歌
好掛住佢

沉到落海床

自己度吓
入左黎之後無軟過。

多謝結衣bb巴,你見到spongebob未
入左黎之後無軟過。

多謝結衣bb巴,你見到spongebob未

齋睇文都扯咁你去到點算
佢以為真係行路
好掛住佢

沉到落海床

勸你早d抽返上嚟,除非你可以養到佢,唔係都唔駛諗佢會從良

佢以為真係行路
好掛住佢

仲係日本?返左黎未
佢以為真係行路
好掛住佢

沉到落海床

結衣bb巴返左黎未,真係沉得好誇張喎
假設你有條女 第一次仲要係比你既 你仲會唔會去試 試會唔會車埋

有女就咪叫雞啦
假設你有條女 第一次仲要係比你既 你仲會唔會去試 試會唔會車埋

有女走啦

有女走啦

試,中出埋
利申:9up

你有咁諗過去就證明你心郁過
去就預咗受良心責備
好辛苦咁爬完文,
真心葡萄你地,,
我唔識日本冇得沉船

有冇掃雷組報告聽下?
好辛苦咁爬完文,
真心葡萄你地,,
我唔識日文冇得沉船

有冇掃雷組報告聽下?

日文 打錯字
好辛苦咁爬完文,
真心葡萄你地,,
我唔識日文冇得沉船

有冇掃雷組報告聽下?

日文 打錯字

練定幾句冧下女囉
反正有google translate用
而家都係邊學邊同佢chat
佢以為真係行路
好掛住佢

巴打
佢以為真係行路
好掛住佢

沉到落海床

沉完仲想娶
人地表面恭喜你 暗地裡笑你肉便所都好娶

內疚既咪幫條脷戴返個套先車囉
佢以為真係行路
好掛住佢

華西巴打根本就想條日本妹做你既私人肉便器
佢以為真係行路
好掛住佢

華西巴打根本就想條日本妹做你既私人肉便器

結衣bb來
睇完個post好想試
下次去試
想試好耐
利伸:識日文
睇完個post好想試
下次去試
想試好耐
利伸:識日文

識日文much fun
留名
成班都沉到落地心 真係地心浩劫 其實我覺得佢地私底下未必咁好態度 佢地只不過仲當你係客或者慣性禮貌
真係fd 左既日本妹其實無expect咁三從四德
成班都沉到落地心 真係地心浩劫 其實我覺得佢地私底下未必咁好態度 佢地只不過仲當你係客或者慣性禮貌
真係fd 左既日本妹其實無expect咁三從四德

身已抽
我果個傾多幾句就知佢蒲妹扮乖乖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞