[日本妹]有冇巴打去過飛田新地

885 回覆
50 Like 22 Dislike
3日去咗4次
第一次 齋行

第二次 下午3,4點去,揀咗吉原,條女好靚但得b cup,更衰嘅係唔肯kiss唔肯吹唔肯女上,條9唔夠硬佢勁hea咁幫我chok,搞到我未出就夠鐘,但條女個態度令我冇去加鐘,失望而回

第三次 係第二次嘅晚上,行咗差唔多半粒鐘揀到個好靚 c cup
上到房比完錢正式埋牙前,佢用英文問我幾歲,我答完之後問返佢,佢話20然後估我係香港人,我英文問how do you know,佢唔識聽
開始埋牙,佢幫我上套含,等我硬咗就落ky女上,之後轉狗仔式我好快就射咗,佢用好可愛嘅笑聲笑9我 不過我Hi緊途中我問kiss ok ?佢即刻瞇埋眼嘟起個嘴 比我錫,我當堂冧到Hi Hi
完事後剩返8分鐘到,佢出咗房,我以為要著衫走,點知佢入返來,仲坐低同我傾計又拎嘢比我食,仲問到佢個名,然後夠鐘就走人

係自己高登留言cop過來唔記得開懷舊
4日去咗3次
第一次 齋行

第二次 下午3,4點去,揀咗吉原,條女好靚但得b cup,更衰嘅係唔肯kiss唔肯吹唔肯女上,條9唔夠硬佢勁hea咁幫我chok,搞到我未出就夠鐘,但條女個態度令我冇去加鐘,失望而回

第三次 係第二次嘅晚上,行咗差唔多半粒鐘揀到個好靚 c cup
上到房比完錢正式埋牙前,佢用英文問我幾歲,我答完之後問返佢,佢話20然後估我係香港人,我英文問how do you know,佢唔識聽
開始埋牙,佢幫我上套含,等我硬咗就落ky女上,之後轉狗仔式我好快就射咗,佢用好可愛嘅笑聲笑9我 不過我屌緊途中我問kiss ok ?佢即刻瞇埋眼嘟起個嘴 比我錫,我當堂冧到仆街
完事後剩返8分鐘到,佢出咗房,我以為要著衫走,點知佢入返來,仲坐低同我傾計又拎嘢比我食,仲問到佢個名,然後夠鐘就走人
3日去咗4次
第一次 齋行

第三次 係第二次嘅晚上,行咗差唔多半粒鐘揀到個靚 c cup
上到房比完錢正式埋牙前,伯母用英文問我幾歲,我答完之後問返佢,佢話20然後估我係香港人,我英文問how do you know,伯母唔識聽
開始埋牙,伯母幫我上套含,等我硬咗就落ky女上,之後轉狗仔式我好快就射咗,伯母用好可愛嘅笑聲笑9我 不過我屌緊途中我問kiss ok ?伯母即刻瞇埋眼嘟起個嘴 比我錫,我當堂冧到仆街
完事後剩返8分鐘到,伯母出咗房,我以為要著衫走,點知佢入返來,仲坐低同我傾計又拎嘢比我食,仲問到伯母個名,然後夠鐘就走人

伯母真偉大
認真分享
有fds去過,自己都想食日本妹不過未有機會 聽講都係hea底多,巴打執到
第四次 沉船的一次
本身係玩完飛田想玩埋松島 下晝同夜晚都去視察過,最終都揀唔落手,10點鐘飛返飛田
途中我係度諗,如果撞見返尋日個女仔佢又認得我,好唔好食回頭草呢?同行友人:梗係搵第個啦,仲駛諗?
行入青春通2,到尾轉個彎入青春通1由尾行返去頭,終於經過尋日果檔,個女仔係同一位,佢竟然認得我,當我行過果陣,佢:ehhhh 我就講咗句hello回應,繼續行去搵目標
行咗大半個鐘,冇乜女啱我口味,而友人已經搵到心頭好,我就叫佢把握機會然後佢都入咗豆八,我就繼續行,最後都係搵返佢
囡囡好似好開心咁同我上樓梯,仲雙手握住我隻手,好似知我隻手有d凍咁 之後都係揀時間比錢除衫,我呃9佢我聽日就返香港所以再來搵佢,但其實我只係過京都宿,仲有兩日先返香港
Ready好就上套含,今次我好快硬咗,之後就女上,但係!!
佢竟然啜我lin頭,啜咖喱雞,仲肯同我wet kiss 我個心真係溶撚咗,攬住佢來女上
然後轉傳教士,我越屌越起勁,佢個頭就來撞到牆,我就一手摸住佢個頭示意佢瞓返前d,佢同我講:個咩個咩,我一笑就繼續去馬,轉個狗仔式繼續啪啪啪,摸住佢條腰,插到佢叫kimochi
最後我決定比佢坐爆,尾果段我全程都同佢攬到實一實,出嘢個moment係佢耳邊呻吟,仲同佢講咗句sukida yo,唔知佢明唔明呢
完事後剩返幾分鐘,我拎起枝波板糖,佢坐低塞曬成碟嘢比我,好似臨別贈品咁
最後,離開嘅時候我再講多sukida yo,比咗個飛吻佢,佢都回應我比返個飛吻我,我沉船了
而家身處京都嘅我,對每一個動作每一句對話都好深刻,但偏偏對佢個樣好模糊,好想再去見佢,但又怕比佢知我呃佢,有冇第個方法可以比我記得佢個樣
邊間條女令到你沉
邊間條女令到你沉

金太郎
係咪冇辦法搵到佢嘅相
邊間條女令到你沉

金太郎
係咪冇辦法搵到佢嘅相

D大鋪會有D PS到佢老豆老母都認唔到佢既相
邊間條女令到你沉

金太郎
係咪冇辦法搵到佢嘅相

D大鋪會有D PS到佢老豆老母都認唔到佢既相

你直接問佢影唔影得囉
我已經沉到一個月搵左佢三次
Email都交換左
準備下個月再搵佢
第一次去果陣學上面個巴打話行左勁耐,因為基本上全部都av女優級數,睇到我一路行一路笑。行左成個鐘,兜左幾轉青春通同main通都揀唔到,仲行埋妖怪通,見到有個70路既阿婆嚇到我9都縮埋。

最尾求其入左個靚既著水手服泳衣,點知中撚左伏
原來係傳說中既地雷孃,腰以上唔比掂,連kiss都冇
最後快手完事算。本身諗住去一次,刷個成就,屌過日本妹就算,點知咁撚伏完全冇feel,咁就跌撚左¥16000,
所以我決定聽日再去過!
Email都交換左
準備下個月再搵佢

拎個聯絡方法係要來約炮
斷估都唔會同我交往掛
Email都交換左
準備下個月再搵佢

拎個聯絡方法係要來約炮
斷估都唔會同我交往掛

佢email我叫我下次去果陣再email通知佢
Email都交換左
準備下個月再搵佢

拎個聯絡方法係要來約炮
斷估都唔會同我交往掛

佢email我叫我下次去果陣再email通知佢

幾識做生意

幾識做生意

依家日日都諗住佢
去過一次
第一次覺得好新鮮 周圍行都行左半粒鍾 ,最後簡左個著巫女衫既女仔。

佢係門口拖住我隻手行上房 ,我隻手凍又起勢幫我搓, 上到房大家坐埋牆邊飲水 之後除衫互摸 又打下車輪 諗住幫佢除件巫女衫 點知好難

玩到咁上下就訓底俾佢含 之後上套扑 女上 男上 掛鼓 男上出 出完再攬多陣先拔出黎

之後吹陣水就夠鍾了
去過兩次松島 一次風俗店
飛田想去 但無得沖涼最後卻步
第二日去到,照兜晒成個青春同main通睇晒全部女先 ,之後記住幾個名再揀。
本身想入まる,但轉個圈個女女已上左房,之後再行左陣見到返尋日見過,笑容好靚既但包到密晒都睇得出佢大波既就入去。
今次我醒啦係門口問定個媽媽生比唔比kiss同比唔比掂腰以上先入。佢話ok跟住就去馬
第二日去到,照兜晒成個青春同main通睇晒全部女先 ,之後記住幾個名再揀。
本身想入まる,但轉個圈個女女已上左房,之後再行左陣見到返尋日見過,笑容好靚既但包到密晒都睇得出佢大波既就入去。
今次我醒啦係門口問定個媽媽生比唔比kiss同比唔比掂腰以上先入。佢話ok跟住就去馬

想係京都飛返來呀

想係京都飛返來呀

返大阪好快姐
留名

想係京都飛返來呀

返大阪好快姐

巴打留到幾時
應該聽日會返一返飛田
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞