[日本妹]有冇巴打去過飛田新地

885 回覆
50 Like 22 Dislike
天空樹星星頭巴打
其實我係睇完你個遊記先決定去試

華西bb沉船沉得仲勁過我同事

你果個同事有冇再去
真心問上面d巴打識用日文溝通?
真心問上面d巴打識用日文溝通?

去之前背咗幾句囉
某d片語睇av都學到la
沉乜撚野船丫
睇下吸血大耳窿啦,佢喺你背後笑你戇鳩咋
成班都沉到落地心 真係地心浩劫 其實我覺得佢地私底下未必咁好態度 佢地只不過仲當你係客或者慣性禮貌
真係fd 左既日本妹其實無expect咁三從四德

身已抽
我果個傾多幾句就知佢蒲妹扮乖乖

做得雞你仲妄想佢乖
成班都沉到落地心 真係地心浩劫 其實我覺得佢地私底下未必咁好態度 佢地只不過仲當你係客或者慣性禮貌

身已抽

做得雞你仲妄想佢乖

究竟有幾毒先可以沉隻雞船

身已抽

more
可唔可以講下中間過程
沉到入地心
傾下計咪算囉
睇援交 風俗店d片
感覺對個個客都係咁
沉到入地心
傾下計咪算囉

比到盡拎到個line 9up下咪算囉
真係想同人做人世咩
人地做一個禮拜分分鐘等於你一個月人工
雞黎架咋

身已抽

做得雞你仲妄想佢乖

你要知道日本妹既服務係香港都搵唔到
試過你就明,有女友你就會更加明
向位巴打真係唔好沉船
試下好啦

但將日本妹長期私有化/ 朋友化先係最終目標

身已抽

做得雞你仲妄想佢乖

你要知道日本妹既服務係香港都搵唔到
試過你就明,有女友你就會更加明

呢句真
有fd昨晚去左, 不過齋行
向位巴打真係唔好沉船
試下好啦

到你識左日本妹,就唔會有你叫雞果種服務,只能夠講日本服務態度好專業

係呀,耐左就多數會無
但係服侍兩三年都夠

而港女就...永世都無
就算比你氹都有,佢都係hea你
撥著大霧默默地在覓我的去路 但願路上幸運遇著是妳的腳步

我要再見妳 祇想將心聲透露

向位巴打真係唔好沉船
試下好啦

到你識左日本妹,就唔會有你叫雞果種服務,只能夠講日本服務態度好專業

係呀,耐左就多數會無
但係服侍兩三年都夠

而港女就...永世都無
就算比你氹都有,佢都係hea你

兩三年?兩三個星期貨仔咋,一熟左就同香港女仔差唔多

開心完回味下囉當
暫時唔會浮返住,咪繼續沉囉
暫時唔會浮返住,咪繼續沉囉

好好享受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞