[日本妹]有冇巴打去過飛田新地

885 回覆
50 Like 22 Dislike

果間舖咩名,我想睇下

你全部入晒咪知

講咩鋪名,下個禮拜去,費時屌你條女啦

你入到真係好彩 恭喜你
我到底睇緊乜野

我都唔知自己做緊乜
所以你唔知睇緊乜係好正常
上次一月都去左兩次

第一次去到人生路不熟
所以周圍揀周圍行行左40分鐘先入屋
都知有d唔摸得唔kiss
用英文問完媽媽生,第一間no kiss no touch
於是去左問第二間,都係無乜人無上過房

點知媽媽生竟然話ok
見條日本妹個樣幾純,笑起黎幾甜又後生
一場黎到無理由刻薄自己,雖然肉痛,但係都揀左40分鐘plan

上到房都係我主動傾下計先
:我 :佢
:Sweetheart, what's your name?
:Nikki
:How old are you? I think you are 18
:No, I am 20 already
:(心諗20歲又識d英文會唔會係學生呢) But you look like a 18 student
:I am really a student
:At university?
:Yes

見佢仲有少少cool,諗住掂掂佢等佢熱情d,雖然係門口問左媽媽生,但為左表示我既溫柔同禮貌

:Can I touch here and kiss you?
:yes

於是就輕輕拓起佢塊面,慢慢摸落頸再同佢kiss,之後佢幫我除我幫佢除,就幫我上套吹
上套吹雖然無咩感覺,不過望住個姿勢同好努力吹既樣,加上佢停一停再用日文問我舒唔舒服,果一刻我硬到一個不能再硬既地步

我無答佢,因為我知道我細佬已經答左佢
我只係讚佢, :you are so pretty

之後佢直接騎左上黎,扒左係我身上邊錫我面邊女上係度騎馬,我仲以為佢要加ky,點知d水多到一野滑左入去,入面又暖又窄,騎左唔夠兩分鐘我就話Stop, can we change position? 我再輕輕抱住佢放佢係床上面再黎男上,控制返個速度就慢慢黎。
再高舉佢雙腳,呢個時候窄到不得了,我一淺一深二淺一深咁抽插佢,應該有5分鐘。又快又慢,插到佢叫kimochi都斷斷續續。我見佢咁舒服,我就入到最入停左係度,問佢

:continues?
呢個時候佢用 好迷人既眼神望住我 : yes
我知佢想要,但我頂唔順佢既眼神 ,之後我就抽左出黎,話 :No, change another position
之後佢有少少驚訝照做,最後我再轉姿勢,黎個狗仔後入推爆左佢

完左仲剩返10幾分鐘,我攬住佢佢訓左係我膊頭,大家傾計

佢問我係唔係台灣人,我話係香港人,問佢黎過未佢過未黎過。
我話有好多小食好多景點,仲講笑咁話if you come, let me be your tour guide. 不過我知無咩可能
夠鐘佢就請我食糖拖住我落門口

隔左兩日,亦都係旅程尾二果日,見銀包仲有6萬幾yen,諗住食多次飛田因爲之後都無咩機會食新地。可能夜晚多人所為青春通好多都上左房,咁岩經過見到Nikki落左黎,佢又望到我同我揮手 結我唯有硬去打個招呼,見到佢笑得咁甜同我say hello,我又唔好意思話唔係搵佢,唯有

:I miss you so much. Today is my last day stay at Japan.
於是我就同媽媽生講左要最貴果個60分鐘plan,Nikki 聽完好開心咁拖住我上房。一上房佢野都唔講就同我大車,我壁咚佢埋牆邊kiss邊係佢身上遊走,佢突然跪低左

幫我拉開左褲鏈之後好落力咁同我吹,套都無用
果一刻我呆左 ,舒服到搵隻手撐埋牆
唔洗兩三分鐘已經令我想射,我禁停佢個頭,跪低錫左佢塊面一啖,再公主抱佢上床。之後上套 過程都係果d唔講。完事後佢幫我清潔,我見佢好似有少少冧我咁

於是我係褲袋拎住部電話問
:My sweetheart, can I selfie with you?
:No

我都估到無可能留低一個美滿既回憶
跟住我醒起電話入面好多小食、海鮮、中菜既相,於是我話
:Let me show you some food in Hong Kong. 佢橋住我隻手大家訓係床邊睇,睇到佢都流哂口水。我再話
:Give me your line ID, if you come to Hong Kong, I will try all those foods with you.

佢好順攤咁比左我,之後佢仲笑笑口咁問我
:one more?
我見時間得返15分鐘左右
:only 15 minutes left, enough?

佢無答我,但係放左隻手指係口邊殊,之後好主動咁幫我吹,聖人模式之後持久左,吹左十分鐘我feel到就黎黎料,邪念就話我知要口爆佢,點知佢可能feel到我漲下漲下就黎料,就轉左用手
之後搞到一地都係,我係咁sorry ,佢就話Daijobu
最後佢幫我清潔多次就橋住我手送我走

到我返香港落機都仲掛住緊佢,我就知我無可能唔去多次,各位巴打唔好再去飛田啦
沉船架會

平時都會用line同佢傾下計,不過佢有時會隔好耐先覆

直至前幾日,佢話佢買左機票五月會黎香港玩五日
佢問果幾日我得唔得閑
我就知機會黎啦
諗返起果幾萬yen都真係洗得過
大家唔好學我
樓上5月記得再包膠
上次一月都去左兩次

第一次去到人生路不熟
所以周圍揀周圍行行左40分鐘先入屋
都知有d唔摸得唔kiss
用英文問完媽媽生,第一間no kiss no touch
於是去左問第二間,都係無乜人無上過房

點知媽媽生竟然話ok
見條日本妹個樣幾純,笑起黎幾甜又後生
一場黎到無理由刻薄自己,雖然肉痛,但係都揀左40分鐘plan

上到房都係我主動傾下計先
:我 :佢
:Sweetheart, what's your name?
:Nikki
:How old are you? I think you are 18
:No, I am 20 already
:(心諗20歲又識d英文會唔會係學生呢) But you look like a 18 student
:I am really a student
:At university?
:Yes

見佢仲有少少cool,諗住掂掂佢等佢熱情d,雖然係門口問左媽媽生,但為左表示我既溫柔同禮貌

:Can I touch here and kiss you?
:yes

於是就輕輕拓起佢塊面,慢慢摸落頸再同佢kiss,之後佢幫我除我幫佢除,就幫我上套吹
上套吹雖然無咩感覺,不過望住個姿勢同好努力吹既樣,加上佢停一停再用日文問我舒唔舒服,果一刻我硬到一個不能再硬既地步

我無答佢,因為我知道我細佬已經答左佢
我只係讚佢, :you are so pretty

之後佢直接騎左上黎,扒左係我身上邊錫我面邊女上係度騎馬,我仲以為佢要加ky,點知d水多到一野滑左入去,入面又暖又窄,騎左唔夠兩分鐘我就話Stop, can we change position? 我再輕輕抱住佢放佢係床上面再黎男上,控制返個速度就慢慢黎。
再高舉佢雙腳,呢個時候窄到不得了,我一淺一深二淺一深咁抽插佢,應該有5分鐘。又快又慢,插到佢叫kimochi都斷斷續續。我見佢咁舒服,我就入到最入停左係度,問佢

:continues?
呢個時候佢用 好迷人既眼神望住我 : yes
我知佢想要,但我頂唔順佢既眼神 ,之後我就抽左出黎,話 :No, change another position
之後佢有少少驚訝照做,最後我再轉姿勢,黎個狗仔後入推爆左佢

完左仲剩返10幾分鐘,我攬住佢佢訓左係我膊頭,大家傾計

佢問我係唔係台灣人,我話係香港人,問佢黎過未佢過未黎過。
我話有好多小食好多景點,仲講笑咁話if you come, let me be your tour guide. 不過我知無咩可能
夠鐘佢就請我食糖拖住我落門口

隔左兩日,亦都係旅程尾二果日,見銀包仲有6萬幾yen,諗住食多次飛田因爲之後都無咩機會食新地。可能夜晚多人所為青春通好多都上左房,咁岩經過見到Nikki落左黎,佢又望到我同我揮手 結我唯有硬去打個招呼,見到佢笑得咁甜同我say hello,我又唔好意思話唔係搵佢,唯有

:I miss you so much. Today is my last day stay at Japan.
於是我就同媽媽生講左要最貴果個60分鐘plan,Nikki 聽完好開心咁拖住我上房。一上房佢野都唔講就同我大車,我壁咚佢埋牆邊kiss邊係佢身上遊走,佢突然跪低左

幫我拉開左褲鏈之後好落力咁同我吹,套都無用
果一刻我呆左 ,舒服到搵隻手撐埋牆
唔洗兩三分鐘已經令我想射,我禁停佢個頭,跪低錫左佢塊面一啖,再公主抱佢上床。之後上套 過程都係果d唔講。完事後佢幫我清潔,我見佢好似有少少冧我咁

於是我係褲袋拎住部電話問
:My sweetheart, can I selfie with you?
:No

我都估到無可能留低一個美滿既回憶
跟住我醒起電話入面好多小食、海鮮、中菜既相,於是我話
:Let me show you some food in Hong Kong. 佢橋住我隻手大家訓係床邊睇,睇到佢都流哂口水。我再話
:Give me your line ID, if you come to Hong Kong, I will try all those foods with you.

佢好順攤咁比左我,之後佢仲笑笑口咁問我
:one more?
我見時間得返15分鐘左右
:only 15 minutes left, enough?

佢無答我,但係放左隻手指係口邊殊,之後好主動咁幫我吹,聖人模式之後持久左,吹左十分鐘我feel到就黎黎料,邪念就話我知要口爆佢,點知佢可能feel到我漲下漲下就黎料,就轉左用手
之後搞到一地都係,我係咁sorry ,佢就話Daijobu
最後佢幫我清潔多次就橋住我手送我走

到我返香港落機都仲掛住緊佢,我就知我無可能唔去多次,各位巴打唔好再去飛田啦
沉船架會

平時都會用line同佢傾下計,不過佢有時會隔好耐先覆

直至前幾日,佢話佢買左機票五月會黎香港玩五日
佢問果幾日我得唔得閑
我就知機會黎啦
諗返起果幾萬yen都真係洗得過
大家唔好學我

有冇比過咕嚕肉同生炒骨嘅相佢睇?

有冇比過咕嚕肉同生炒骨嘅相佢睇?

無,不過比左片皮鴨、燒味、前年新年食既盤菜,平時果d魚蛋燒賣串燒蛋撻、飲茶點心果d比佢睇
樓上5月記得再包膠

唔啦,到時應該晚晚唔得閑
樓上5月記得再包膠

屌你老母
呢到好多沉船
樓上5月記得再包膠

叫佢住你屋企啦
樓上5月記得再包膠

叫佢住你屋企啦

唔可以騷擾到屋企人
沉到返香港
我開始懷疑呢度係咪有山口組員寫鱔稿

唔係飛田組咩

唔係飛田組咩

遇難船員就有

好後悔無問佢拎line

唔係飛田組咩

邊個組員寫到咁口語的中文?我想識喎
留名 下次去日本就去馬
留名 下次去日本就去馬

如果條女唔做 我諗我唔會再去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞