Sony WF-1000XM4 (27)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
直接拎去center講有事定係網上報咗先?
上去講
兩邊換晒新既俾我
cwb? 我驚去到佢話唔得,因為我去center超遠
+1 不過充電盒冇換俾我
點解唔得
個個都係咁上去擺低
我個對都係右邊有問題 換就換左一對
我係一出就買,過晒保養,係咪就咁同佢講會冇電就得?
係,你同佢講好快冇電就得
上面位巴打都講晒程序
你又唔信
其實你想要咩答案
因為我早兩日網上enquiry過話過咗保唔包,所以問清楚邊個center先,費時個個center唔同白去
啱啱再打多次hotline confirm, 過咗保養期嘅話,check要先比$200, 要換再另外計
我今晚殺上去 等我報告
門面一定咁講 要睇過先可以判斷你係唔係舊電出事可以唔收錢 一陣答你可以 上到去發現原來你係其他問題(eg入水 跌落地 比狗咬)唔受惠 香港咁多西客比你port到佢工都無埋都似
問題係佢過左保養,check都都先比$200, 唔俾就check都無得check
你既問題巴打都講得好清楚
真係唔信不如咪7問
大家都係報返即時諮詢姐,hotline係咁覆我我都係照講返出嚟,唔係信唔信嘅問題,咁樣咪反映咗sony依家根本內部都無特定指引去對呢件事,唔同center會有唔同答案囉,你咁偏激做乜
你打電話問佢一定會同你講要錢, 你自己上去同佢講, 佢就會叫你放低, 過保都唔收錢同你睇, 你仲係有concern, 可以自己换電/换耳機
電話緊係咁講
有錄音
都係等埋樓上位清話今晚去睇吓乜情況先
如果無指引就係收完你200蚊再算 唔係上去直接唔收錢啦
call centre不嬲都要用最保守既答案答人唔可以亂講野
所以咪即係仲未係pin咁講已經有清晰內部指引囉,都唔明樓上d清咁偏激做乜,講到好似我話事唔俾佢哋換咁
想問下如果唔見咗單邊 配返要幾錢 有冇得即拎
900, 今日拎個陣隔離個人就係問呢樣野
唔該哂 知唔知洗唔洗放低?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞