Sony WF-1000XM4 (27)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
我應該會開鈕開到燥
因為我成日都要單手開閂蓋 所以鍾意方啲大舊啲好揸手
重又唔係好重 要reference既我諗大概同支全新既中華牌鉛筆差唔多
1000xm4 係咪真係勁linkbuds S 好多?
我貪細隻d 買咗linkbuds S

但我每日放工行話經香港站<>中環站個條路
都窒到癲,聽2-3秒就左右邊各自無聲一次咁

有冇人用linkbuds S 係咁癲?
定1000xm4 真係穩定好多?
定係我隻有問題

利申:開咗穩定連線優先嫁啦
大家等化器會點較
其實唔止香港<>中環站果段路
只要同時開緊既藍牙裝置多就一定會互相干擾而窒 依個係藍牙通病你換咩耳機都一樣
咩耳機都係咁
frequency問題
之前用airpods 好似斷得無咁癲
因為airpod係行AAC唔係行LDAC
蘋果就聰明在依度 係無AB Test情況下99%普通人都聽唔出AAC同LDAC分別 但兩者連線穩定程度差好遠就可以令人產生Airpod>>>其他TWS耳機
上次借XM4比個蘋果死忠fd聽 佢一兩邊AB就聽得出音質差好遠
領域citylink賣1,399 有冇伏
岩岩過左保,左邊粒電就半個鐘收皮,自己淘左電今個禮拜自己換,sony 真係狗黎
使唔使帶埋單上去?
岩岩上左東角,過保都會照收照睇,唔收錢住,佢地應該心照。

唔好理,上左去先
ok, thx, 而家去先
去完,之前有網上登記warranty,唔使帶單,對到名同電話就得,放低等通知拎就得. 唔該晒咁多位巴打既幫手
用咗3年嘅xm3仲長命過佢
網上登記延長保有冇限時?買左之後唔記得登記
過保都得?
新update係咪整返舊電

其實係硬件定軟件問題...
點解個個都係一邊無電?
有冇人係兩邊電都壞
其實係咪bug黎

今日拎上去整
好快唔洗排隊
都無問過d乜就搞掂
仲係得1.4.2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞