Sony WF-1000XM4 (27)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
換過隻, 好似話XM4 維修好難
請問而家先入手,邊到入比較平D
有冇人左右大細聲
price.com 依家最平1450 左右啦
buds 2 pro 同 xm4 聽歌邊隻好聲d?
如果講電話質素比教,係咪兩隻都一鳩樣
睇評測bud2 support Lossless code出到24bit聲唔差 問題係三叔新機先有
隻XM4粒電頂唔順就入手 細細粒吸引
咩事price.com d價錢上番哂到1699,明明之前跌到落1450
In order to access the 24-bit audio on the Samsung Galaxy Buds 2 Pro you need a Samsung device running at least One UI 4.0

https://www.soundguys.com/samsung-galaxy-buds-2-pro-review-78415/
https://www.youtube.com/watch?v=BswKot350jk&list=WL&index=105

見到呢個測得幾好 唔介意支那可以睇下
應該就嚟出XM5
咁快咩?
不了
應該差唔多啦?
xm4 係大概6月出,咁xm5 應該係下年6月?
之前上網睇話2022下半年可能流料
XM5都唔J佢喇屌 隻XM4 兩千鳩幾銀買返黎 一過保粒電而家80% 21%
出年6月
真,我兩隻耳加唔見左個盒去補購前前後後上左去6次
唔見盒果兩次唔計都4次

次次過海
又唔係九龍開返間維護
屌你xm4再壞電就永不錄用
維修
人人電都有問題過保就好心收平D 講到成千銀換電on99
想買 大家d電咁樣 係咪唔好買好d
我都諗緊仲要啱啱唔見咗airpods pro單邊 想轉會玩好耐
望左兩日 個電咁快收皮 好似真係伏伏地我AirPods pro暫時仲健全所以想睇下大家用後感
用緊xm4, 諗緊好唔好轉air pod pro2
一陣試下睇下佢d 聲底同xm4 比有冇得比
始終iphone 冇lidac 好似得物無所用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞