Sony WF-1000XM4 (27)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
我同佢講唔好意思張單搵唔番
但係我係喺專門店買嘅
即時做咗網上登記保養
然後佢話睇返紀錄係仲有保養冇問題
舊原裝棉用咗幾個月已經裂
想問上一代粒電頂唔頂到一年?
點解今代咁流
我個xm4直頭會叉到熱 興興地驚佢爆炸
我覺得xm4差過xm3

因為xm3日日出街都用
xm4淨係屋企間中戴

所以好感受到xm4啲電跌得快咗
有無人試過個盒唔著燈,隻耳機拎出黎又無反應??
今日去左東角諗住比佢整,佢將我個隻耳機擺去第2個盒到又即刻有反應,個盒佢拎左入去佢話掃左掃就有返燈同反應,之後我返到屋企又係咁,無燈,差電都無,耳機拎出黎又無反應
有無人知點解決,唔想聽日又去過東角
有冇知要整幾耐?使唔使四星期?
耳棉不嬲都係消耗品
你果對都拎左去整?
諗住聽日去
岩岩攞左去整,話要等四個禮拜希望唔洗咁耐
落樓梯落得快都會,通常都係戴得太入就會咁
之前成日發生,但更新完之後好似少左
唔好意思,借個位o黎用用
有冇人用緊 WH-1000XM ?
(我用緊 XM3)
本來都想買 WF 系列
但我戴得呢 d 入耳式耳機太耐,個耳窿骨位會好痛 ...
我果對又係右邊突然冇電
想問係咪直接上銅鑼灣整就得? 洗唔洗預約?
旺角果間係咪冇得維修?
代朋友放
29/8 用左一個鐘,唔fit 個耳仔
行貨$1520買返來
平200 放 有人收?
有單, 有意留TG
Linkbuds 兩隻試吓
我想要降噪喎 ...
呢隻都得?
Linkbuds s 有anc
見到 linkbuds s 同普通入耳差唔多咋喎。
就係呢 d 一粒膠嘅,撐到耳窿骨痛

反而 non s 版本我就真係唔明點樣戴
最近無線耳機壞左,本身覺得依隻幾有feel但下代又就出,其實係咪應該等下一代好啲(利申仲有對跟機耳機用到但音質就平平無奇咁)
我去銅鑼灣,旺角唔清楚,銅鑼灣唔洗預約既,記住攞返當初買個張單就可以啦

佢會要放低你個對,記低啲野,跟住同你講等通知,要四個禮拜維修,成個過程好快
thanks巴打
估唔到咁快要整 好彩仲有兩個禮拜先過保
而家千中買到,夠玩啦
小弟個充電盒充電嘅時候好熱 熱到辣手嗰隻
攞去銅鑼灣保養使唔使預約?
在保嘅話 係咪唔會收咩檢查費嗰啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞