Sony WF-1000XM4 (27)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
過咗保養,但左耳成日好快就冇電,係咪冇得整?要買過對了?
我都遇到哩個問題
用左一年左右 右邊會熱到個盒閃紅燈
有無ching知過左保養要幾多錢?
我今日再試肯定係有事,右邊電跌得特別快(快過左邊2X%),然後放入盒差電右邊會輕微發熱,個盒有閃過紅燈

好彩未過保過幾日攞去整
我之前壞電都有拎出黎微熱問題

之後拎去整搞掂
師兄個情況係咪好嚴重
成日doodoo聲跟住停咗,重播或者播下一首
每隔幾分鐘就會單耳disconnect/停歌
買咗唔夠一個月 用到好絕望
幾慘
我反而應該部Iphone有問題,每三日有一日係會不停doodoo聲係咁停咗,重播或者播下一首
換另外對B&W PI7都係咁
過兩日去Genius Bar
我上個月整右邊就話無零件等兩星期,之後換電比我

上星期去整左邊就三日叫我拎話成隻左邊換左新
如果冇單 可唔可以cap保養資料俾佢上去東角整?
罪D野幾廿年前已經準時過保懷 估唔到死性不改
隻XM4第一批貨 唔常用而家得返3,4個鐘

4點著機聽歌到6點半出低電量警告
咁惰況算唔算好差
等左幾耐
你算好啦,我9個字出low battery
睇黎好多ching都有同樣問題
3日
買咗airpods pro 2
真係覺得sony好聽好多 返唔到轉頭
我等左5日都未有消息 睇黎有分有冇得整
有無ching用過豐澤個延長保養服務?
係唔係真係可以claim 到7成維修費?
利申: 上年8月尾買、on9無登記保養所以無extend 3個月 ,又係右耳比左耳快無電,通常右耳得返20%時左耳仲有50%
唔關事 我放低左7日佢都無消息
一打電話上去 10分鐘就收到sms
我懷疑佢地會漏單
你去問下 有機會會自動幫你extend翻
我唔記得交低耳機果日個職員講大概幾多日拎得翻了
多謝指點
過咗保幾日先開始壞右邊電,係咪收得皮
計埋的 如果你計過佢冇加你3個月可以打去問下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞