Sony WF-1000XM4 (27)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
唔攞去整?
我上個星期四拿左xm4去整, 因為兩邊耳機電池都好快冇電,我開AAC+DSEE+冇開mode都係得四個小時使用時間(用左一年)未過保,今日拿。

拿果陣佢話師傅幫我換左兩邊電, 跟住我冇check就走啦, 上到巴士試, 試試下右邊耳機突然間開始有d風聲之類既聲(ANC mode), 但左邊冇事, 我以為佢可能有bug 之類啦, 用多陣發現唔對路, 個風聲重係度, 我即刻落巴士, 行番過去Sony。

上到去同佢講我岩岩維修完,但係右邊ANC有問題,跟住佢即時拿入去比師傅整, 等左20mins 左右, 佢話整好比番我, 我check 左一陣發現冇事先走啦。但係我上巴士再仔細望下個耳機,發現佢其實係冇整到, 兩邊都係新機黎。

係到提下換電既大家, 記得唔好咁快走, 坐低check 左先好走
同樣問題都係整完之後ANC有風聲 當時仲要好趕時間無check即刻走咗上巴士先知奶野 又再去過銅鑼灣前後搞咗成個月
會唔會買個case俾個盒
睇黎換耳機電, 都幾高風險令ANC出問題。單純換電變換新耳機。
我果時係其他問題所以佢直接換新比我 然後粒新出咗事再換多粒新
過咗保養
要帶單?定比番上網有登記果個page佢睇就得
但我上網個page顯示係10月1 到期
係咪未加三個月?
有單, 證明到你係優惠期內買, 就自動有3個月保
我有帶單去,去到職員都有問我有冇網上登記,咁我有登記咗。
新手一問 叉滿電個盒橙燈係咪會長熄 我見佢熄左幾秒又著番
佢個 headset 收音有冇人好似我咁,例如向街或地鐵 whatsapp 留言通常人地係完全聽唔到自已講緊乜,完全係比 d 環境聲覆蓋哂,睇返設定入面又冇呢方面既調校,有冇人都有呢個問題?
個咪真係好垃圾
一用咪就開ambient
玩咁大應該要免費整喇掛
岀多一年用firmware整死你
有冇人用spinfit耳膠
我舊年到上星期都無 update 過 firmware (好似係 1.2.x )
咪一樣死一邊
已經拎上咗東角,等緊
明顯唔係firmware問題
係成批電都有問題
未過保還好 第一水好多岩岩過保(包括我)
佢呢單野無好交代既話
以後sony藍芽產品肯定唔再幫襯
2千幾銀藍芽耳機 當時係最貴幾副之一 仲要sony出最重獲氣
唔免費換電都搞唔掂
有無人配緊aet08
感覺如何
幾好用 開26唔怕甩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞