Sony WF-1000XM4 (27)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
係咪寄返去香港搵人幫手換好過
我個陣八月尾收貨 登記左保養 佢好似無延長多三個月保養比我 我又打唔到電話去問 過保香港都未知有無得免費換
我好似係6月收貨 保養到今年9月尾即刻壞 屌佢老味
又唔想喺到買過對 條氣唔順
真係 仲諗住用到下年6-7月換XM5 呢個時間點買新同整都好唔抵
xm4 an機起開發人員選項開左ldac,可唔可以每次自動set做990,依家每次都要手動禁入去set做990
music center app
上年九月中入手,每日聽半個鐘左右,最近經常喺個盒攞出嚟隻耳機就話100%,但係個Apps就顯示得九十幾%,右邊果隻啲電幾乎係1分鐘跌1%。好彩12月先過保,捱多排先攞去換。
小弟早排耳機盒充電有時充唔到,成set野好熱,攞左去東角整。
第一次佢檢查話冇事,第二次我再攞去整
佢地決定直接充電盒+耳機換新嘅俾我
睇嚟涉及到安全問題,SONY都好驚會出事
上咗去 佢用翻到貨日期計
啱啱好仲有一星期多啲過1年+3個月保
話大約一星期攞得
建議早啲去
趁呢排多零件
岩岩新買左
係咪要即刻登記左保養先?
去my sony登記
番到貨日期姐係點? 唔係跟網上果個日期?
因為我上網買 本身用買嗰日計保養期 依家用返到貨嗰日計保養期
今日的起心肝拎咗去東角,基本上個職員見到係xm4都已經知道係要維修電池倒水,要等一個星期。
一年貨仔電 必倒水 電池問題多多
ching過左保未?
我已經起music center app入面揀music centre設定,入面bluetooth輸出設定揀左ldac優先同聲音品質優先,但再連bluetooth都係變番盡力傳輸,冇990,我係咪ser錯?
未上年9月買,網上登記多三個月保養,去到12月先到期
耳綿係咪無咁隔音之前用耳膠唔洗降燥都好靜 有冇邊隻耳膠推薦
有無同職員了解下sony認電有問題單野
我發現每次連接隻xm4後都要入music center app設定先揀番盡力傳輸然後出去再入翻去再揀聲音品質優先咁樣開發人員選項就一定係990, 就算之前已經係聲音品質優先但開發人員選項都係show 盡力傳輸
耳膠係無咁隔音
過左保有冇人試過拎出去換電
熄咗dsee extreme 之後電量終於頂到一程西鐵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞