Sony WF-1000XM4 (27)

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
姐係都係計order date? 其實咁樣係好唔合理 貨都未到手 未開始用件貨喎
靠你上去問
btw我已經換過兩次
有冇人個app成日自己熄咗speak to chat
過左保 而家右耳1.5小時就冇電,但左耳仲有60% 。有冇得整?
有冇 ching iPhone用apple music 連會好細聲?同一部機用 YouTube music 會正常返
打左上去 成功改到保養日期 今晚收工踩上去放低隻耳機
齋同佢講右邊電池冇電
點知換咗一對新嘅比我
開左atmos?
Auto atmos, 因為有用AirPods
正常,開左係細聲左
我試過第二部電話一樣auto 都冇問題
要睇你播咩歌,Apple music 唔係首首都有atmos
想問壞咗未過保想整係咪直接攞單上東角就ok?
yes
唔該巴打
呢幾個月係咁出出入入東角

7月自己衰仔唔見左耳機盒,上東角俾五舊水買個盒

9月頭個盒成日叉叉下電閃紅燈,右耳又成日叉唔足得90%, 又上去搞,佢今次搵左對耳機俾我(之前新盒有90日保,耳機係舊既過左保,但佢無收我錢,而家新耳機又有90日保)

換完都唔夠一個星期到個叉電盒唔著,右耳又窒窒地,又剷上去。

雖然係幾不幸,但其實想講服務幾好,又唔使點等,3,4日可以攞返部新機
岩岩整完拎返機
發現佢幫我update埋上1.5.0
但最新唔係應該1.4.2咩

btw拎機果陣同我兩邊換晒
都唔知佢講兩邊電換晒定兩邊耳機換晒
呢兩日放入盒差電其中一邊會暖手,係咪有啲問題
應該係換曬兩隻耳機
成日單邊耳disconnect 又有時播播下停歌
有咩解決方法
冇開speak to chat 用iPhone
兩邊差10%又未過保是咪可以換了
最好保養前拎去放低檢查下 話有紅燈
尋日好似真係見到下紅燈

啱啱夠一年,好彩上年官網買有多3個月保養
其實隻耳機有無得連幾個device, 運連第工二個device既時候搵唔到
唔睇說明書?撳實兩邊一陣 再pair
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞