有無人好憎松井珠理奈(20)禾珠萬歲萬萬歲

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
STU48選抜メンバーおよび立ち位置順

又玩強推,睇你幾時撻撚死

唔知係咪我偏見呢,總選之後008影親相都好似搭枱咁,係咪比人杯緊

梗係LA

呢張好似係總選之前已經去咗SG 拍MV

個排我都係sgp 撞唔到

唔知係咪我偏見呢,總選之後008影親相都好似搭枱咁,係咪比人杯緊

梗係LA

呢張好似係總選之前已經去咗SG 拍MV

個排我都係sgp 撞唔到

話到明係怪盜又點會俾你撞到
係咪我old news左
你櫻又駁返長髮

張相總選之前架

張相總選之前架

所以我咪話係咪我偏見囉

咁激動啊青
新團寧願強推一個好過推推下唔推
過多兩單再睇下點先

咁激動啊青
過多兩單再睇下點先

咁你揀得佢做C 都要睇下效果點先轉GA

至少我睇佢SR 覺得由美子
好正

咁激動啊青
過多兩單再睇下點先

好正

由美子

好正

係之前HKT同NGT睇都未睇就轉左個原C
所以先會咁奇怪今次唔轉

好正

所以先會咁奇怪今次唔轉

美南。。。
諗起都sad

好正

所以先會咁奇怪今次唔轉

肯定有縣長撐腰

好正

所以先會咁奇怪今次唔轉

既然總選全團圈外左冇得睇 咁除左握手會切得快唔快 仲有乜標準可以判斷到瀧野呢個C得唔得

作為連高登AKB飯,唔係我個推就係唔得係強推之恥是常識吧

好正

所以先會咁奇怪今次唔轉

既然總選全團圈外左冇得睇 咁除左握手會切得快唔快 仲有乜標準可以判斷到瀧野呢個C得唔得

除左禾珠其他全部mb都係強推之恥

好正

所以先會咁奇怪今次唔轉

除左禾珠其他全部mb都係強推之恥

啱!

橫總真人好可愛呀

橫總真人好可愛呀

啱!

橫總真人好可愛呀

世界第一
https://www.ptt.cc/bbs/AKB48/M.1499461605.A.050.html
原來依家炒股game有得睇啲認證account list
山邊步夢玩到lv69
https://www.ptt.cc/bbs/AKB48/M.1499461605.A.050.html
原來依家炒股game有得睇啲認證account list
山邊步夢玩到lv69

公演唔係成日有得上 做完功課無野做咪炒下股囉
https://youtu.be/BgO_Sr_eTm4?t=68

副歌loop左十九幾次,08嶺奈超靚

好正

所以先會咁奇怪今次唔轉

美南。。。
諗起都sad

總選期間,啱啱先推到有人識,咁快又轉人講唔通喎

我唔想由美子變第二個美男
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞