有無人好憎松井珠理奈(20)禾珠萬歲萬萬歲

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
禾珠情何以堪

禾珠遲D可能移籍SOD呢
究竟係人氣高而簽
還是事務所計劃通
NGT48荻野由佳の事務所移籍が発表され、ホリプロへの所属が決定しました!!

真?

http://www.hochi.co.jp/entertainment/20170711-OHT1T50303.html

剛剛SR有講

咁快有得移籍
連SAKURA 都仲係AKS

伸び率
禾珠情何以堪

佢果間真係乜9 外務都冇
ちょっとOG含めたホリプロメンまとめてみた

本店
1期:大麻・板野
2期:大堀・河西
5期:石田晴・宮崎・仁藤
7期:佐藤
9期:山内
12期:岩田

2期:石田安
新潟
1期:荻野 ←New
真心o左嘴
真心o左嘴

米團又多樣野俾人黑
禾珠情何以堪

揾鬼睇咩
禾珠情何以堪

揾鬼睇咩

咁J家囉其下男藝人
禾珠情何以堪

揾鬼睇咩

咁J家囉其下男藝人

有無巨巨可以分析下,H社有咩優點同缺點

講起事務所/外務
我又諗到一個要大大力屌9湯渣既理由
如果以平均年齡、出道年資甚至總選成績
6期同埋7D2係而家成個團營運最應該要推果批
但係你會發現除左已經畢業既東李苑之外
全部6期以後既成員都冇簽過第2個事務所
或者有咩稍為有曝光率既外務/CM
唔好講話咩外務job
就連村內既電視劇都係一個6期以後既成員都冇參與過
淨低既就係得劇場洗腳同埋幾個新番組
你話禾珠霸住個C位
佢就話要set一個松J之壁等後輩去超越佢
但係乜9 job都冇
超條毛咩
ちょっとOG含めたホリプロメンまとめてみた

本店
1期:大麻・板野
2期:大堀・河西
5期:石田晴・宮崎・仁藤
7期:佐藤
9期:山内
12期:岩田

2期:石田安
新潟
1期:荻野 ←New

全部都霉到仆街

虎牙巴應該最清楚
講起事務所/外務
唔好講話咩外務job
你話禾珠霸住個C位
但係乜9 job都冇
超條毛咩

我明白你嘅忿怒

虎牙巴應該最清楚

最近主打高畑充希, 力捧緊足立梨花

好大間,有石原聰美高田充希 etc
不過應該唔識推idol,其他48舊生入左去都冇乜特別有起色

仲有大阿姐和田アキ子同女神綾瀬はるか

好大間,有石原聰美高田充希 etc
不過應該唔識推idol,其他48舊生入左去都冇乜特別有起色

固定薪金(?) 福利好 養老一流 好似係
川栄簽avex就簽得好啦
首先幫大檸檬整番個勁嘅外號,爆一爆D人氣先,就用

萬年一與嘅大傻瓜
講起事務所/外務
唔好講話咩外務job
你話禾珠霸住個C位
但係乜9 job都冇
超條毛咩

我明白你嘅忿怒

松J之壁 新朵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞