有無人好憎松井珠理奈(20)禾珠萬歲萬萬歲

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
Dllm 隻內鬼幾時4爆完大穫未
搞到miku要出o黎回應單野 屈完未

有咩進展
台妹收到正既女肯定有飯
呢排多咗48post
本家 (已死)
8仔
栄 禾珠
難波
福岡
米團
秦國 (人妖)

差海軍未有
分分鐘遲下連JKT TPE都有

又証明禾珠既力量
沒有禾珠 哪有咁多48po
台妹收到正既女肯定有飯

嘩...咁難知嘅嘢你都知
呢排多咗48post
本家 (已死)
8仔
栄 禾珠
難波
福岡
米團
秦國 (人妖)

差海軍未有

又証明禾珠既力量

笑死由乃post到hkt post其實都係個幾個巴打嚟
呢排多咗48post
本家 (已死)
8仔
栄 禾珠
難波
福岡
米團
秦國 (人妖)

差海軍未有

又証明禾珠既力量

其他用團名義開po 禾珠自己響朵就推左咁耐
台妹收到正既女肯定有飯

想講有人會開po
呢排多咗48post
本家 (已死)
8仔
栄 禾珠
難波
福岡
米團
秦國 (人妖)

差海軍未有

又証明禾珠既力量

珠post係48黑歷史post
呢排多咗48post
本家 (已死)
8仔
栄 禾珠
難波
福岡
米團
秦國 (人妖)

差海軍未有

又証明禾珠既力量

禾珠=48G
長期推住等人知48G未來ACE個朵嘛
呢排多咗48post
本家 (已死)
8仔
栄 禾珠
難波
福岡
米團
秦國 (人妖)

差海軍未有

又証明禾珠既力量

笑死由乃post到hkt post其實都係個幾個巴打嚟

少年你太年輕了
記住口訣:

大家都是數字團
錢都是肥秋賺

肥秋大Boss

跪求詳細
睇下貓頭吧對hkt單野 見啲言論好攪笑

問仲咩要自己開過ins/私底下原來佢地會不和......

咩啲人仲未識分所謂偶像私底下都係人一個
仲要成班都係1x𡃁妹 唔講是非有咩好講
台妹收到正既女肯定有飯

想講有人會開po

睇下啲女質數先拍得住綜藝g個班可能會睇下掛始終架妹先原汁原味
台妹收到正既女肯定有飯

想講有人會開po

睇下啲女質數先拍得住綜藝g個班可能會睇下掛始終架妹先原汁原味

最驚到時個個偽韓G啫,你知台灣韓流幾勁㗎啦
台妹收到正既女肯定有飯

想講有人會開po

吹到上天嘅王馨走埋 舊人睇孖妹
台妹收到正既女肯定有飯

想講有人會開po

但我去親tw行街啲女就咁睇都係偏日系多
反而綜藝先見到多韓G

睇得多大陸野會壞腦架
之前46未紅時吹到2020個整隊JPN48上奧運
而家係咪轉JPN46
台妹收到正既女肯定有飯

想講有人會開po

舊人算吧啦,好快會比人忘記,同埋tpe唔揾番條萬年一與,一定死路一條
而家係咪轉JPN46

都唔知捱唔捱到落去

睇得多大陸野會壞腦架

未學識日文仲要搵翻譯睇
台妹收到正既女肯定有飯

想講有人會開po

舊人算吧啦,好快會比人忘記,同埋tpe唔揾番條萬年一與,一定死路一條

對你地班海外飯就話日本妹先正姐
對到日本本土錢班大帝, 台妹叫exotic啊
一路走來,始終如一no one care
而家係咪轉JPN46

都唔知捱唔捱到落去

JPN46+48
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞