有無人好憎松井珠理奈(20)禾珠萬歲萬萬歲

1001 回覆
15 Like 3 Dislike

中井貴為團top,不過總選之前有撚嘢撈咩,仲有,佢性格應該係唔輸得個隻,所以見到大檸檬爆出,仲唔出盡奶力,淨間一個唔覺意又同禾珠一樣掉C,就苦呀西啦
唔係既 中井雖然握手ok首單企c 但始終出道頭幾年人氣未穩定梗釣多幾個飯打好個底先
不過總選2x名都開始穩架啦
唔係既 中井雖然握手ok首單企c 但始終出道頭幾年人氣未穩定梗釣多幾個飯打好個底先

速報唔入圍,結果有廿幾名,肯定唔係BUG !!

呢個真 同埋美南都係

中井未穩㗎,禾宮島亞彌好快就會追上嚟,信我,呢隻潛質股一定爆升

速報唔入圍,結果有廿幾名,肯定唔係BUG !!

你咁講係咪間接話大檸檬有BUG
乃團成堆top都係好紅
可能因為佢哋係專屬模特兒
其實48都好多靚女,不過形象問題推唔到上雜誌
已經好難再出到當日板野陽菜女王咁

女性向日雜真係少好多
上親都水着
乃團成堆top都係好紅

48G已定形為死宅團,代言飛機杯就得
乃團成堆top都係好紅

女性向日雜真係少好多
上親都水着

唔係丫,啱啱008咪打開咗新血路囉,可以做婚禮婚紗代言人
馬嘉伶其實幾有潛質
SR又勤奮,akbingo又聰明(唔排除係有人教佢嘅)
雖然啲人話佢講話唔正,日文廢
但日文好勁嘅話,就唔駛睇佢啦,睇日本妹唔好?
而且睇住佢日文進步幾好
我估總有日本仔會鍾意講嘢唔正嘅台妹掛?

唔知馬嘉伶係日本人眼中,係咪講到三小辣咁樣呢

馬嘉伶其實幾有潛質
而且睇住佢日文進步幾好

佢地總選就身體好誠實
投返自己推

中井未穩㗎,禾宮島亞彌好快就會追上嚟,信我,呢隻潛質股一定爆升

爆升就未必,但上位就預咗,仲有其他嗰幾件研都上緊去
馬嘉伶其實幾有潛質
而且睇住佢日文進步幾好

佢地總選就身體好誠實
投返自己推

中華炮唔包括台灣地區?

馬嘉伶其實幾有潛質
而且睇住佢日文進步幾好

咪係,講就天下無敵,成個國家都谷唔到一個MB入圍

樣既問題
台綜是但執條女都靚過佢

爆升就未必,但上位就預咗,仲有其他嗰幾件研都上緊去

你講話其他都升緊我認同,但講顏值同人氣禾宮島一定會爆升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞