有無人好憎松井珠理奈(20)禾珠萬歲萬萬歲

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
Stu 個c個樣其實好大氣
係總選海報既氣勢都唔輸俾其他人
相比中井
不過年紀太大
細返3 4年就真係完美
同埋佢好似係48g第一個大學生企單曲c?

睇落唔似廿歲都不過不失
不過佩服營運敢用老野而唔用嗰幾個𡃁妹,可能由美子適合佢地初出道形象

夠晒純 同隊team幾夾
不過stu真係要做好背景審查
一個唔該開始紅
個陣就中文春炮就大鑊

中咪中囉
仲有人care架咩

見識過008單野 老子什麼鬼也不怕

不過海軍某幾位被爆入團前大頭照,希望佢地出道後儉點啲,我都幾鍾意首廣告歌

489既底線又再低左

其實入團前你唔好
好似欅個個咁揸晒波/玩不倫
已經好好

日本啲破處年齡 唔係14-16咩
可能好似3上咁講
團一半人都唔係處

我可以肯定麻友唔係處
因為比左我
Stu 個c個樣其實好大氣
係總選海報既氣勢都唔輸俾其他人
相比中井
不過年紀太大
細返3 4年就真係完美
同埋佢好似係48g第一個大學生企單曲c?

睇落唔似廿歲都不過不失
不過佩服營運敢用老野而唔用嗰幾個𡃁妹,可能由美子適合佢地初出道形象

夠晒純 同隊team幾夾
不過stu真係要做好背景審查
一個唔該開始紅
個陣就中文春炮就大鑊

中咪中囉
仲有人care架咩

見識過008單野 老子什麼鬼也不怕

不過海軍某幾位被爆入團前大頭照,希望佢地出道後儉點啲,我都幾鍾意首廣告歌

489既底線又再低左

其實入團前你唔好
好似欅個個咁揸晒波/玩不倫
已經好好

日本啲破處年齡 唔係14-16咩
可能好似3上咁講
團一半人都唔係處

竟然係仲有一半人係處

夏日檸檬船

https://www.youtube.com/watch?v=F9wjeoebGxk
這是SNH48最新MV《夏日檸檬船》的擷圖,由SNH48、BEJ48、GNZ48、SHY48四團共32名選拔組成員所組成,四團分別是上海「SNH48」、北京「BEJ48」、廣州「GNZ48」以及「SHY48」瀋陽,為了這支MV,成員們遠赴雪梨取景。並在MV中首次嘗試「萌海盜」,超強的陣容成為有史以來參與泳裝MV拍攝人數最多的作品。

夏日檸檬船

https://www.youtube.com/watch?v=F9wjeoebGxk
這是SNH48最新MV《夏日檸檬船》的擷圖,由SNH48、BEJ48、GNZ48、SHY48四團共32名選拔組成員所組成,四團分別是上海「SNH48」、北京「BEJ48」、廣州「GNZ48」以及「SHY48」瀋陽,為了這支MV,成員們遠赴雪梨取景。並在MV中首次嘗試「萌海盜」,超強的陣容成為有史以來參與泳裝MV拍攝人數最多的作品。

笑死
好韓妝
好假樣假奶FEEL
因為我是十年一遇的奇才啊

佢出道夠咗10年未
啊奇才幾時先肯大放光芒

出年咪十年到時就走式登基
因為我是十年一遇的奇才啊

佢出道夠咗10年未
啊奇才幾時先肯大放光芒

出年咪十年到時就走式登基

滾動人心勵志故事
笑死

由台灣流行音樂製作人「R&B教父」陶喆親自操刀作曲
真係唔google都唔知咁把炮

如果肥田肯去拍下劇就好

如果肥田肯去拍下劇就好

佢係有錢女嚟
好似成日週圍去咁
橫山就以總監督身份表示,承諾要喺香港舉行AKB演唱會,台下歌迷即報以熱烈歡呼聲。
真定假
橫山就以總監督身份表示,承諾要喺香港舉行AKB演唱會,台下歌迷即報以熱烈歡呼聲。
真定假

wow~~~~~
咁樣囉, 點都要叫幾下掛
報導出黎緊係話熱烈架
真定假

wow~~~~~
報導出黎緊係話熱烈架

唔出奇 hkt nmb 都o黎香港搞
係既最快都要下年 但麻友都畢左業
真定假

wow~~~~~
報導出黎緊係話熱烈架

舊top走下一個又一個,新嗰班又未成大器,無AKB味嘅AKB演唱會

最後都要問候聲營運老母
真定假

wow~~~~~
報導出黎緊係話熱烈架

舊top走下一個又一個,新嗰班又未成大器,無AKB味嘅AKB演唱會

最後都要問候聲營運老母

盛世個時又唔搞 依家feel到本土dupdup地先記得海外飯
真定假

wow~~~~~
報導出黎緊係話熱烈架

我夠信2014年會有一波新公演啦
真定假

事前講定個d一定係大隻廣走數
突如其來個d永遠都係真
真定假

事前講定個d一定係大隻廣走數
突如其來個d永遠都係真

akb 本家黎開應該都幾好賣ge.....不過無麻友
真定假

wow~~~~~
報導出黎緊係話熱烈架

最後都要問候聲營運老母

盛世個時又唔搞 依家feel到本土dupdup地先記得海外飯

其實香港飯群都摺摺地咁滯
如果係搞演唱會跪求本家純血
幾耐冇睇過本家單獨con
對上一次全部本家係娘娘畢業公演
真定假

wow~~~~~
報導出黎緊係話熱烈架

最後都要問候聲營運老母

其實香港飯群都摺摺地咁滯
如果係搞演唱會跪求本家純血
幾耐冇睇過本家單獨con
對上一次全部本家係娘娘畢業公演

但好多大陸(仲有小小台灣,大馬)既飯會黎香港
好似琴日呢d活動都有唔少
真係開con佢地都會黎

搞就實搞到既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞