有無人好憎松井珠理奈(20)禾珠萬歲萬萬歲

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
尋晚之後成個乃post追殺松村同大園

每單都屌松村
屌極都唔死

矛盾對決
你地寧願佢地好似柏木咁詐死扮唔知,
定係松村咁認罪但賴死唔走?

柏木
松村

2個都不了
一個出事營運大佬傾掂搵其他top早走擋搶
一個出事仲可以霸住選拔位
睇唔透

唔好黑柏木啦
佢都無生人霸死地,又肯去大米帶妹妹仔上位,算係咁啦

其實柏木有冇真係帶過ngt
好似得北原帶咁

feel 到都幾疏遠不過一個移籍一個兼任無得比
乃團成堆top都係好紅
可能因為佢哋係專屬模特兒
其實48都好多靚女,不過形象問題推唔到上雜誌
已經好難再出到當日板野陽菜女王咁

48G都有好多靚女,明顯係化妝造型形象問題

不過冇架喇,48G太多負面新聞,短時間形象返唔到身

松村條臭雞多女飯咪又係選拔福神
咪又係專屬MODEL

最憎佢,憎佢多過008

why

佢單野根本仲衰過結婚
結婚起碼都叫男未婚女未嫁
松村係搞有婦之夫

條麻甩佬呃佢未結婚啫
最衰都係男人

珠巴又嚟人棄我取
想做連登包拗頸王

松村都攬
唔係佢呢單野個年乃會上唔到紅白

松G係錯
但嗅男人係最衰,呃佢

依句嘢橋本喺記錄片都講過,結果兩年後原來佢都係一樣

每單都屌松村
屌極都唔死

矛盾對決

柏木
松村

2個都不了
睇唔透

唔好黑柏木啦

好似得北原帶咁

都有嘅
柏木有時在公開場台或者訪問對答都會提下米團囡囡,某幾個大米妹子都講過柏木都有教過佢地野,不過力度當然唔及移籍嘅鰻姨咁大啦

每單都屌松村
屌極都唔死

矛盾對決

柏木
松村

2個都不了
睇唔透

唔好黑柏木啦

好似得北原帶咁

都有嘅
柏木有時在公開場台或者訪問對答都會提下米團囡囡,某幾個大米妹子都講過柏木都有教過佢地野,不過力度當然唔及移籍嘅鰻姨咁大啦

所以唔好再黑柏木啦,佢知衰㗎啦,比條生路行吓啦
乃團成堆top都係好紅
可能因為佢哋係專屬模特兒
其實48都好多靚女,不過形象問題推唔到上雜誌
已經好難再出到當日板野陽菜女王咁

48G都有好多靚女,明顯係化妝造型形象問題

不過冇架喇,48G太多負面新聞,短時間形象返唔到身

松村條臭雞多女飯咪又係選拔福神
咪又係專屬MODEL

最憎佢,憎佢多過008

why

佢單野根本仲衰過結婚
松村係搞有婦之夫

條麻甩佬呃佢未結婚啫
最衰都係男人

珠巴又嚟人棄我取
想做連登包拗頸王

松村都攬

松G係錯
但嗅男人係最衰,呃佢

已睇透idol sell人設 在籍無出事咪算係咁
不過48g令我最o嘴一定係總長同營運大佬k房玩個啲相 可能佢本身sell個image太正面
呢個原來唔只係珠post,係48g黑歷史post,個個都括出嚟插兩刀嘅
呢個原來唔只係珠post,係48g黑歷史post,個個都括出嚟插兩刀嘅

珠=48g

幫珠吸流量咋

禾珠己過氣。。。
有時想幫珠珠講好說話 諗起都打冷震

幫珠吸流量咋

禾珠己過氣。。。

咩過氣呀
次世代ACE 呀!!

49單指原c 50單麻友卒業c
51單仲唔輪到禾珠

對比之下 禾珠無整容無溝仔工作敬業 又加分

對比之下 禾珠無整容無溝仔工作敬業 又加分

即係一條死毒撚啦

Both

每單都屌松村
屌極都唔死

矛盾對決

柏木
松村

2個都不了
睇唔透

唔好黑柏木啦

好似得北原帶咁

有呀 佢mail twitter 嗰啲都有講ngt㗎
尋日先擺完潟姐上twitter
雖然之前公演上得頭尾兩場
不過佢話新公演會努力上多啲㗎啦

每單都屌松村
屌極都唔死

矛盾對決

柏木
松村

2個都不了
睇唔透

唔好黑柏木啦

好似得北原帶咁

有呀 佢mail twitter 嗰啲都有講ngt㗎
尋日先擺完潟姐上twitter
雖然之前公演上得頭尾兩場
不過佢話新公演會努力上多啲㗎啦

話事話 ngt mb無開ig/twitter

Both

家姐

why

佢單野根本仲衰過結婚
松村係搞有婦之夫

條麻甩佬呃佢未結婚啫
最衰都係男人

珠巴又嚟人棄我取
想做連登包拗頸王

松村都攬

松G係錯
但嗅男人係最衰,呃佢

橋本入左sony度做未

佢單野根本仲衰過結婚
松村係搞有婦之夫

條麻甩佬呃佢未結婚啫
最衰都係男人

珠巴又嚟人棄我取
想做連登包拗頸王

松村都攬

松G係錯
但嗅男人係最衰,呃佢

橋本入左sony度做未

最近飯豐まりあ套パパ活
馬嘉伶其實幾有潛質
SR又勤奮,akbingo又聰明(唔排除係有人教佢嘅)
雖然啲人話佢講話唔正,日文廢
但日文好勁嘅話,就唔駛睇佢啦,睇日本妹唔好?
而且睇住佢日文進步幾好
我估總有日本仔會鍾意講嘢唔正嘅台妹掛?

唔知馬嘉伶係日本人眼中,係咪講到三小辣咁樣呢

咪係,講就天下無敵,成個國家都谷唔到一個MB入圍

樣既問題
台綜是但執條女都靚過佢

佢個樣真係唔得
馬嘉伶其實幾有潛質
SR又勤奮,akbingo又聰明(唔排除係有人教佢嘅)
雖然啲人話佢講話唔正,日文廢
但日文好勁嘅話,就唔駛睇佢啦,睇日本妹唔好?
而且睇住佢日文進步幾好
我估總有日本仔會鍾意講嘢唔正嘅台妹掛?

唔知馬嘉伶係日本人眼中,係咪講到三小辣咁樣呢

咪係,講就天下無敵,成個國家都谷唔到一個MB入圍

樣既問題
台綜是但執條女都靚過佢

佢個樣真係唔得

遮一遮個樣會唔會好啲

佢單野根本仲衰過結婚
松村係搞有婦之夫

條麻甩佬呃佢未結婚啫
最衰都係男人

珠巴又嚟人棄我取
想做連登包拗頸王

松村都攬

松G係錯
但嗅男人係最衰,呃佢

橋本入左sony度做未

最近飯豐まりあ套パパ活

NO.1臭雞 橋本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞