有無人好憎松井珠理奈(20)禾珠萬歲萬萬歲

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
講起事務所/外務
我又諗到一個要大大力屌9湯渣既理由
如果以平均年齡、出道年資甚至總選成績
6期同埋7D2係而家成個團營運最應該要推果批
但係你會發現除左已經畢業既東李苑之外
全部6期以後既成員都冇簽過第2個事務所
或者有咩稍為有曝光率既外務/CM
唔好講話咩外務job
就連村內既電視劇都係一個6期以後既成員都冇參與過
淨低既就係得劇場洗腳同埋幾個新番組
你話禾珠霸住個C位
佢就話要set一個松J之壁等後輩去超越佢
但係乜9 job都冇
超條毛咩

我明白你嘅忿怒

松J之壁 新朵

松之傻迫
NGT48荻野由佳の事務所移籍が発表され、ホリプロへの所属が決定しました!!

真?

咁樣衰都可以簽到

由佳正到爆!!

好撚柒呀屌你老母
多啲MB外簽就好啦
呢家真係好少 由AKS霸住
NGT48荻野由佳の事務所移籍が発表され、ホリプロへの所属が決定しました!!

真?

咁樣衰都可以簽到

由佳正到爆!!

好撚柒呀屌你老母

黑友全面進場
而家神七得櫻花一個係AKS

其實簽左佢出左村,大家覺得可以接咩job

水着女星

睇下簽邊間啦

唔簽都有個村外劇食 算係咁

睇下簽邊間啦

唔簽都有個村外劇食 算係咁

其實我暗底都撐櫻
希望佢有前路
有無巨巨可以分析下,H社有咩優點同缺點

養老社 薪金固定

演員資源大量
H社既資源黎講
演員>綜藝>>>歌手>>>IDOL

連喵都可以撈到個介紹泡野既MC黎玩下
資源都幾多方面

缺點就係太大社 資源未必輪到你
而且成日覺得H社唔係好對48既MB上心
有種既然AKS養住 點解我仲要放資源落去既感覺

虎牙巴應該最清楚

已死

佢話得閒燒幾張我個名既車奇俾佢就OK

養老社 薪金固定

演員資源大量
H社既資源黎講

資源都幾多方面

板野大大
同埋就係因為大社 所以多你一個唔多 少一個唔少 萬一真係紅唔起 都仲可以食下H社份糧咁囉 得閒玩下舞台劇都幾過癮

養老社 薪金固定

演員資源大量
H社既資源黎講

資源都幾多方面

板野大大

係唔係認錯人???

我唔推板野架喎

同埋就係因為大社 所以多你一個唔多 少一個唔少 萬一真係紅唔起 都仲可以食下H社份糧咁囉 得閒玩下舞台劇都幾過癮

幾好撈咁
放住係度等運到
加多幾句 我同H社間接接觸過幾次 最少係我接觸既範圍內唔撚當海外飯係飯囉

養老社 薪金固定

演員資源大量
H社既資源黎講

資源都幾多方面

板野大大

係唔係認錯人???

我唔推板野架喎

咁係啦
講起事務所/外務
唔好講話咩外務job
你話禾珠霸住個C位
但係乜9 job都冇
超條毛咩

6期山田樹奈叫做有dd電台,網絡電視野玩
講起事務所/外務
唔好講話咩外務job
你話禾珠霸住個C位
但係乜9 job都冇
超條毛咩

我明白你嘅忿怒

J之壁 新朵

是咪串緊禾珠個樣似男人
柏木由紀之黑歷史咁勇嘅

實係19野啦
但想知究竟係邊個出賣佢啲相俾文春 係咪永x
仲有無邊個mb同佢做手越襟姊妹

三上悠亞退團前柏木好似有恭喜過佢生日
傳過陽菜同優子,不過似流料多

之前吹到老咪因為手越落仔
加多幾句 我同H社間接接觸過幾次 最少係我接觸既範圍內唔撚當海外飯係飯囉

真巨巨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞