有無人好憎松井珠理奈(20)禾珠萬歲萬萬歲

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
唔係既 中井雖然握手ok首單企c 但始終出道頭幾年人氣未穩定梗釣多幾個飯打好個底先
不過總選2x名都開始穩架啦

中井未穩㗎,禾宮島亞彌好快就會追上嚟,信我,呢隻潛質股一定爆升

爆升就未必,但上位就預咗,仲有其他嗰幾件研都上緊去

你講話其他都升緊我認同,但講顏值同人氣禾宮島一定會爆升

禾奈良都準備爆升
乃團成堆top都係好紅
可能因為佢哋係專屬模特兒
其實48都好多靚女,不過形象問題推唔到上雜誌
已經好難再出到當日板野陽菜女王咁

48G都有好多靚女,明顯係化妝造型形象問題

不過冇架喇,48G太多負面新聞,短時間形象返唔到身

松村條臭雞多女飯咪又係選拔福神
咪又係專屬MODEL

最憎佢,憎佢多過008
乃團成堆top都係好紅

女性向日雜真係少好多
上親都水着

我自己其實幾憎睇水著
除咗有限白間個幾個真係sexy
其他個啲真係為露而露咁
馬嘉伶其實幾有潛質
SR又勤奮,akbingo又聰明(唔排除係有人教佢嘅)
雖然啲人話佢講話唔正,日文廢
但日文好勁嘅話,就唔駛睇佢啦,睇日本妹唔好?
而且睇住佢日文進步幾好
我估總有日本仔會鍾意講嘢唔正嘅台妹掛?

唔知馬嘉伶係日本人眼中,係咪講到三小辣咁樣呢

咪係,講就天下無敵,成個國家都谷唔到一個MB入圍

樣既問題
台綜是但執條女都靚過佢

台綜個個整容雞就咪擺埋一齊講啦影衰哂

丫....唔記得咗你係迷整容泡雞團嘅添,屌親你,唔好意思喎
乃團成堆top都係好紅

咪又係專屬MODEL

最憎佢,憎佢多過008

why
乃團成堆top都係好紅

咪又係專屬MODEL

最憎佢,憎佢多過008

why

佢單野根本仲衰過結婚
結婚起碼都叫男未婚女未嫁
松村係搞有婦之夫
尋晚之後成個乃post追殺松村同大園

每單都屌松村
屌極都唔死
乃團成堆top都係好紅

咪又係專屬MODEL

最憎佢,憎佢多過008

why

佢單野根本仲衰過結婚
松村係搞有婦之夫

條麻甩佬呃佢未結婚啫
最衰都係男人

珠巴又嚟人棄我取
想做連登包拗頸王
乃團成堆top都係好紅

咪又係專屬MODEL

最憎佢,憎佢多過008

why

佢單野根本仲衰過結婚
松村係搞有婦之夫

條麻甩佬呃佢未結婚啫
最衰都係男人

珠巴又嚟人棄我取
想做連登包拗頸王

松村都攬
唔係佢呢單野個年乃會上唔到紅白
乃團成堆top都係好紅

咪又係專屬MODEL

最憎佢,憎佢多過008

why

佢單野根本仲衰過結婚
松村係搞有婦之夫

條麻甩佬呃佢未結婚啫
最衰都係男人

珠巴又嚟人棄我取
想做連登包拗頸王

松村都攬
唔係佢呢單野個年乃會上唔到紅白

老女人們一年時光
乃團成堆top都係好紅

女性向日雜真係少好多
上親都水着

我自己其實幾憎睇水著
除咗有限白間個幾個真係sexy
其他個啲真係為露而露咁

我就普通 影得美感都ok
個啲變態水着影到成隻g咁就真心無眼睇

每單都屌松村
屌極都唔死

矛盾對決
你地寧願佢地好似柏木咁詐死扮唔知,
定係松村咁認罪但賴死唔走?

柏木
松村
乃團成堆top都係好紅

咪又係專屬MODEL

最憎佢,憎佢多過008

why

佢單野根本仲衰過結婚
松村係搞有婦之夫

老實講 自問真心接受唔到r人地bf/lg呢type idol。。。
雖然我某幾個推曾經都衰過呢味野 用左勁耐時間先消化到

每單都屌松村
屌極都唔死

矛盾對決

柏木
松村

2個都不了
一個出事營運大佬傾掂搵其他top早走擋搶
一個出事仲可以霸住選拔位
睇唔透

每單都屌松村
屌極都唔死

矛盾對決

柏木
松村

2個都不了
睇唔透

唔好黑柏木啦
佢都無生人霸死地,又肯去大米帶妹妹仔上位,算係咁啦

每單都屌松村
屌極都唔死

矛盾對決

柏木
松村

2個都不了
睇唔透

柏木 松村 個名都係樹木,天生一對

咁松井呢

每單都屌松村
屌極都唔死

矛盾對決

柏木
松村

2個都不了
睇唔透

唔好黑柏木啦

其實柏木有冇真係帶過ngt
好似得北原帶咁

每單都屌松村
屌極都唔死

矛盾對決

柏木
松村

2個都不了
睇唔透

唔好黑柏木啦

其實柏木有冇真係帶過ngt
好似得北原帶咁

有嘅,佢都常去大米團公演嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞